Годежен пръстен за 4,5 млн. долара получи Дженифър Лопес

За певицата това ще е четвърти брак, а за годеника ѝ Алекс Родригес - втори

Годежен пръстен за 4,5 млн. долара получи Дженифър Лопес | StandartNews.com

Годежен пръстен за 4,5 млн. долара получи Дженифър Лопес

За певицата това ще е четвърти брак, а за годеника ѝ Алекс Родригес - втори

Американският бейзболист Алекс Родригес подари на своята годеница, холивудската актриса и певица Дженифър Лопес, пръстен на стойност 4,5 милиона долара, съобщава Daily Mail.

Цената на бижуто беше обявена от бижутера Ajay Anand от американската компания Rare Carat. "Нашият екип от експерти по бижута и учени изчисли, че 20-каратният диамант струва около 4,5 млн. долара", заяви той.

Ананд също така отбеляза, че информацията за стойността на бижуто би била истинска, ако става дума за чист диамант. «Навярно е така, нали е подарък от Алекс Родригес», добавя экспертът.

Двойката обяви годежа си в своите Instagram акаунти в неделя, 3 март. «Тя каза "Да"», подписа публикацията бейзболистът в мрежата, изпълнителката пък написа послание към своя любим - "Караш ме да се чувстам като тийнейджърка, която започва отначало".

Лопес и Родригес се запознават преди 14 години, но романът им започва през зимата на 2017-а. Двамата подчертават, че ако са започнали да се срещат още от началото на запознанството им, едва ли е щяло да се получи нещо.

Този брак ще бъде четвърти за актрисата и втори за спортиста. Лопес е майка на близнаци, родени от брака й с певеца Марк Ентони, а Родригеса има две дъщери.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай