Елизабет ІІ се вижда с внуците си през стъкло

94-годишната кралица не можела да се нарадва на трите си внучета

Елизабет ІІ се вижда с внуците си през стъкло | StandartNews.com

Събиране на семейството след дълга пауза заради коронавируса зарадва кралица Елизабет II, но въпреки желанието й да целуне внуците си, успя да ги види само при спазване на социална дистанция.

94-годишната кралица не можела да се нарадва на трите си внучета - 7-годишния принц Джордж, петгодишната принцеса Шарлот, и принц Луи, който е на две годинки. Според източници на вестник "Сън" срещата се състояла в градината на Бъкингамския дворец, но през специално стъкло, предаде БГНЕС.

Тежка ще остане 2020 година в паметта на кралицата и съпруга й - херцога на Единбург, които с мъка виждат как коронавирусната инфекция взе десетки хиляди жертви във Великобритания. За да ободрят кралицата, принц Уилям, съпругата му Кейт и трите им деца пристигнали за няколко дни в двореца, но едва в края на посещението им успели да се видят с нея.

Междувременно принц Уилям коментира, че карантината, наложена в страната и света заради пандемията от коронавирус, е създала възможност за „преоценка на нещата“. "Може би понякога приемаме живота си за даденост. Сега като родител започвам да обръщам все повече внимание на това какъв свят ще оставим на децата си", смята Уилям.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай