Джуди Халваджиян сяда в панела за полуфинала

Само три маски ще продължат до големия финал на "Маскираният певец"

Джуди Халваджиян сяда в панела за полуфинала | StandartNews.com

Тази събота зрителите на Нова ще станат свидетели на големия полуфинал на втори сезон на „Маскираният певец“. Десет маски вече паднаха, а до този решителен етап в мистериозното състезание стигнаха Хищницата, Булката, Баба Яга и Макаронът. Този път героите няма да влязат в дуели, а ще изпълнят по две песни по време на предаването. Линиите за гласуване ще са отворени през цялото време, а кои три образа ще се срещнат на грандиозния финал, ще реши зрителският вот.

Към Алекс Раева, Азис и Владо Пенев ще се присъедини продуцентът Джуди Халваджиян, който ще опита да им помогне в отгатването на четирите образа. В последното предаване звездният панел успя да познае актьора Кристиан Кирилов, който се криеше зад маската на Златният и даде заявка, че има твърди предположения за Макарона и Булката, но Баба Яга и Хищницата все още остават мистерия за тях. Ще успеят ли този път да стигнат до консенсус или отново ще има изненади?

Шотландецът се завръща на сцената на най-мистериозното шоу в ефира тази седмица. Миналата есен в мащабния костюм бе влязъл оперният певец Юлиан Константинов, който умело заблуди зрителите и панела. Кой ще се крие зад образа този път и ще успее ли Шотландецът да изненада всички?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай