Джордж Клуни със забрана да чати с Меган

Амал била възмутена от мерака на Маркъл постоянно да досажда на мъжа й

Джордж Клуни със забрана да чати с Меган | StandartNews.com

Амал Клуни е забранила на мъжа си Джордж Клуни да поддържа личен чат с Меган Маркъл. Първо двойките съпрузи трябвало да си чатят заедно, но херцогинята изведнъж атакувала „насаме“ световния кинаджия под предлог, че му иска професионални съвети и на останалите, Амал и Хари, щяло да им бъде скучно. „Не че Амал го ревнува – би било смешно. Но тя се дразни от некоректното отношение на Меган“, пишат из сайтовете отвъд океана.   

Още една нова драма се задава на хоризонта за Меган – нито една сериозна медия в Щатите засега не наддава за интервю с нея, нито една звезда в Холивуд не й обръща внимание. Херцогинята дълго време се надяваше, че продуцентите на най-рейтинговите шоута в големите телевизии чинно ще се наредат на опашка пред входа на имението й, за да се надцакват с хиляди кой да е пръв. Но, уви, до тук нищо подобно не се случва. И бившата актриса, която подлуди Лондон, преди да напусне династията, сега се чувства пренебрегната. А нито Опра Уинфри, която работи с Хари в поредица за психично здраве, нито Елън Дедженерес са се завтекли да популяризират любимата му. За кратко се смяташе, че двете лъвици на US-каналите са в подготовка за грандиозен разговор с Меган, в който тя трябва да разкрие най-големите и скандални кралски тайни под слънцето.  И още нещо – от Woman’s Day твърдяха, че Опра дори е пожелала да помогне на Маркъл да сключи мир с баща си Томас, с когото, както се знае, е във война, след като той зарадва таблоидите със съдържанието на нейно много семейно писмо. Но представител на Уинфри уточни, че тя няма никакво намерение да се прави на парламентьор.  От Star пък пуснаха текст, според който Хари бил толкова обиден на роднините си, че щял добре да ги подреди пред Елън Дедженерес. Но и това не се потвърждава. 

А понеже коронавирусът наистина извади от обувките хроникьорите на висшето общество в Ел Ей, сега те са извадили друго сензационно предположение – Меган и Хари ще останат в Града на ангелите, защото херцогинята искала да роди второто си дете в Америка. „Самата тя се е появила на бял свят в Лос Анджелис. Докато беше бременна с Арчи, се чувстваше самотна и изолирана в Лондон“, мотивират се те.  Засега Съсексови са обещали на 6 май – тогава е рожденият ден на момченцето им – да пуснат нова негова „необикновена“ снимка в медиите. Невръстният Арчи Маунтбатън-Уиндзор за последно беше щракнат с татко си по Коледа.               

Междувременно някои от кинаджиите в Холивуд подхвърлят, че Меган и Хари доброволно ще се завърнат в Лондон, след като цялата инвазия и агресия на папараците в Ел Ей се отприщят, което със сигурност ще се случи, свърши ли пандемията. „Заради изолацията всичко е несравнимо по-спокойно. Но вдигнат ли карантината,  край с разходките край брега, край с нормалното им всекидневие. Ще замръкват и ще осъмват с репортери, накацали по оградите им“, обещава Линдзи Лоън.    

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай