Джон Питърс: Памела излъга за всичко

Изплатих й дълговете и й купих нов гардероб, заяви бившият съпруг на Андерсън

Джон Питърс: Памела излъга за всичко | StandartNews.com

Джон Питърс – бившият съпруг на Памела Андерсън, с когото се разделиха след 12 дни брак, заяви, че през краткото им време като младоженци той похарчил 200 хиляди долара за нея. Продуцентът написа писмо до „Page Six“, в което разкрива подробности около романса им.

„Памела излъга за всичко. Аз я приех в моя живот с отворени обятия и много любов, защото от години се грижа за нея. Плащах й сметките откакто се разори, купих й изцяло нов гардероб. Тя ми написа съобщение, че иска да се веначем и за мен това беше сбъдната мечта, въпреки че вече бях сгоден за друга, и тя дори щеше да се нанася у нас. Зарязах всичко заради Пам. Беше натрупала дългове за 200 хиляди, които не можеше да плати, затова аз го направих, а тя как ми се отблагодари“, пише Джон.

Представител на Андерсън нарече твърденията на Питърс „измислени“ и „абсурдни“. Самата Памела не е коментирала официално писмото на бившия си съпруг, но написа в Инстаграм:

„Всички получваме каквото ни се полага в този свят. Щом се борим, значи сме живи, щом разпознаваме ненормалното, значи сме нормални. По-добре е човек да бъде предаден, отколкото никога да не се е доверявал, по-добре е да бъде разочарован, отколкото никога да не е обичал. Никога не бягайте от болката – приемете я и тя ще отмине. След това ще последва развитие.“

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай