Джесика Симпсън с нови откровения

Баща ми напусна майка ми часове преди да родя, разкри певицата

Джесика Симпсън с нови откровения | StandartNews.com

Джесика Симпсън сподели, че докато е била в болницата на път да роди първото си дете, баща й се обадил да й каже, че напуска майка й след 34 години брак. Певицата продължава с шокиращите разкрития от личния си живот в новата си автобиография „Open Book“.

През 2012-а Симпсън постъпи по спеншонст в лечебно заведение три седмици по-рано от очакваната дата за раждане, защото бебето й беше станало прекалено голямо. Тя твърди, че точно тогава баща й решил да й сподели новината.

„Когато звънна, той ми благодари за това, че съм му показала как трябва да живее – свободен. Двамата с майка ми непрекъснато се караха. Тя беше напълно наясно с проблемите им, но от самото начало знаеше какво ги чака. Той обаче избра много неподходящ момент да ми го каже – развали един от най-щастливите ми периоди. Дълго време не му простих“, разказва певицата.

В миналото се говореше, че баща й Джо е гей – слухове, които той отрече. Джо дори се наложи да напише официално изявление, че сексуалната му ориентация не е причината да иска развод от майката на Симпсън. Но Джесика сега твърди, че три дена преди сватбата й за сегашния й съпруг, той й се обадил да й каже, че ще води мъж със себе си на церемонията.

„Тогава той беше навлязал много във фотографията. Звънна да ми каже, че ще дойде на сватбата с негов модел, едно младо момче. След кратка пауза осъзнах, че трябва да приема баща си такъв, какъвто е и се съгласих да го доведе. Не съм сигурна, че бях напълно съгласна със случващото се, но майка ми също бе придружена от нов човек. Всички продължиха напред, макар за мен това да се оказа доста трудно“, казва Джесика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай