Д-р Фил получи звезда на алеята на славата

Култовият водещ зае 2688-то място на Булевард „Холивуд“

Д-р Фил получи звезда на алеята на славата | StandartNews.com

Култовият телевизионен водещ Фил Макгро, "Д-р Фил", бе удостоен със звезда на алеята на славата. След повече от две десетилетия на върха на дневната телевизия в САЩ, Фил заема 2688-то място на Булевард „Холивуд“. Кънтри звездата Рони Дън и прочутият кинаджия Тайлър Пери връчиха приза на Макгро. Тв иконата бе придружена от семейството си.

"Първо трябва да благодаря на всеотдайната ми съпруга Робин, която вече 46 години е моята упора - вкъщи и на работа. Разбира се, не мога да забравя менторката ми Опра (Уинфри), без която нямаше да има "Д-р Фил". Следващият важен за мен човек е продуцентката Карла Пенингтън, с която работя от самото начало", каза Фил в речта си.

Макгро изпрати и съобщение на баща си, който първоначално се е съмнявал в успеха на сина си: "Тате, ако ме чуваш, имам една история за теб - успях, край."

"Един от най-ранните ми спомени за Холивуд е алеята на славата. Бях на 10-12 години и помня как я видях в един филм - беше невероятно. Представата за нея те кара да се замислиш за човешката тленност - звездата ще си остане тук много след мен", сподели Фил след церемонията пред "DailyMail".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай