Чакардъкова ожени сина си пред 350 гости

Специално за тържеството гласовитата певица облече носия

Чакардъкова ожени сина си пред 350 гости | StandartNews.com

Синът на известната народна певица Николина Чакърдъкова – Васил Чакърдъков, вдигна пищна сватба в родния Гоце Делчев през уикенда.

Васил и любимата му Лора имат сключен брак, но сега дойде моментът за голямото тържество, което се състоя на 12 май 2019 г.

На веселата сватба дойдоха 350 гости от цялата страна, както и от чужбина, тъй като младоженците работят в американска фирма и много техни приятели ги уважиха за празника.

Сватбеното тържество се състоя в комплекс в Гоце Делчев, а щастливата Николина Чакърдъкова зарадва младоженците и техните гости с много песни, танци, като за повода дори облече носията – нейна запазена марка.

През 2018 г. Васил и Лора станаха родители на прелестна дъщеричка, която носи името на талантливата си баба. 

След веселите моменти и празненствата идва ред и на работата. Николина Чакърдъкова вече започва работа по големия концерт, който ѝ предстои на 30 септември в зала 1 на НДК. На този концерт певицата ще отбележи своя 50-годишен юбилей и обещава много изненади за своите почитатели.

На сцената с нея ще излезе и дъщеря ѝ Мария, която е наследила таланта на майка си и също пее прекрасно. В момента Мария се наслаждава на майчинството си, след като зарадва баба Николина с второ внуче през януари т. г., което носи името Христо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай