Брад Пит: Наивен съм и такъв ще си остана!

Двамата с Анистън се посмели на слуха, че ще се събират

Брад Пит: Наивен съм и такъв ще си остана! | StandartNews.com

 

Брад Пит попари надеждите на всички фенове на Дженифър Анистън, че звездната двойка изживява ренесанс на връзката си. В последните няколко дни бившите съпрузи привлякоха внимание със поредица от снимки по време на церемония за филмови награди, на които Брад нежно държеше ръката на Дженифър, а малко по-късно с възхищение я наблюдава на сцената, докато тя му се усмихваше.

На киноферсивала в Санта Барбара обаче известният актьор остана учуден от въпроса на репортерка дали възнамерява да се събере с бившата си жена.

Даже не знаех, че  съм дал повод за такива слухове, отговори Пит. Той си признал, че не чете преса, а после каза, че явно е наивен, но такъв ще си остане.  

По-късно двамата бивши съпрузи даже се посмели на ситуацията. Техни приятели разказват, че и на двамата им коствало много усилия да запазят приятелството. Това обаче едва ли радва Анджелина Джоли.

Брад Пит и  Джен Анистън се ожениха преди 20 години, но пет години по-късно се разведоха и в живота на актьора, заедно с „Мистър и мисис Смит“, се появи и красивата Джоли.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай