Бивш кадър на Гала влезе във "Фермата" /Фото/

Деси Павлова живее в САЩ 13 години, но се връща в България преди 4

Бивш кадър на Гала влезе във "Фермата" /Фото/ | StandartNews.com

Всички участници от новия сезон на "Фермата" се събраха във възрожденски манастир "Свети Архангел Михаил". След като мъжете нахлуха в стопанството в премиерния епизод, вчера и дамите се присъединиха към екшъна. Сред красавиците е и бивш Кадър на Гала от "На кафе".

Деси Павлова е на 36 години, от София. Журналист, пътешественик, защитник на животните. Пример за успял български емигрант. Връща се у нас, за да даде последен шанс на родината си. 

Деси живее в САЩ 13 години. В Ню Йорк завършва журналистика. Преди 4 години се връща в България. Първо работи за новините на bTV, след това става част от екипа на Гала в Нова. Сега е студент по „Дигитална ера и нови технологии” в Холандия. 

В България я задържат родители й и шестте й кучета, които осиновява. Мечтае да направи убежище за диви животни и да се бори срещу трофейния лов на незащитените видове.

Във „Фермата“ иска да покаже американските ценности - дипломация, справедливост и свобода. Смята, че България има накъде да се промени по отношение на корупцията, социалната политика и отношението на мъжете към жените.

Фото bTV

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай