Бъдещ ландшафтен архитект стана Мис Созопол

Конкурсът протече в три тура

Бъдещ ландшафтен архитект стана Мис Созопол | StandartNews.com

Красивата Ерика Атанасова (16 г.) стана Мис Созопол 2021 пред повече от 1000 гости на Амфитеатъра в Стария град.

Короната и лентата на високата 175 см брюнетка, връчиха продуцентът от Калифорния Зий Ребело и предшественичката й Ирена Иванова.

Втора стана Мария Христова. На сцената да я короноват излязоха лицензиантката на конкурса Мис България Ирина Папазова и Мисис България 2020 Валери Стефанова.

За трета 15-членното жури определи Виктория Стоянова. Лентата и короната й връчиха Кралицата на Бургас Ина Мархолева и вице Мисис Бургас Мария Вълчева.

Няма налично описание.

Конкурсът протече в три тура, като момичета се представиха с новите колекции на "Киара фешън", бански "Нукста" и официалните тоалети на "Диома фешън".

Победителката Ерика в момента учи ландшафтна архитектура - озеленяване и парково строителство. Тя ще се яви на националната надпревара Мис България в края на годината като представител на град Созопол.

Водеща на събитието беше певицата Джорджия, която се справи блестящо. За перфектното излъчване на участничките се погрижиха коафьорите на "Christian of Roma", а едноименната фирма се постара всяка една да си тръгна с професионална козметика за коса, осигурена от тях.

Официален партньор на конкурса Мис Созопол бе и новооткритият ресторант на Марината "Marina Bay", който дава предпоставка да е едно от Топ заведенията на южното черноморие.

Няма налично описание.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай