Астрологът: Ретрограден Уран носи бунт срещу себе си

Могат да се очакват драматични и неочаквани печалби и загуби

Астрологът: Ретрограден Уран носи бунт срещу себе си | StandartNews.com

* Периодът се характеризира с непоследователни колебания във финансите, казва астрологът Азарей 

На 15 август в 17:27 планетата Уран ще започне да се връща видимо на небето. В народния календар отбелязваме празника на Света Богородица. В предхристиянския период Тя е била Богинята-майка – нашата Земя. По аналогия на горния текст от  "Тракийските (старогръцки) легенди и митове" може да заключим, че Небето ще се върне в своята майка Земя, ще се обнови и ще се прероди, когато Уран започне да се движи директно – 14.01.2021. От нас се иска да се обновим духовно, ментално и емоционално, за да участваме достойно в градежа на новите времена.    

Периодът се характеризира с непоследователни колебания във финансите

Могат да се очакват драматични и неочаквани печалби и загуби. Възможни са внезапни промени в личната оценка, привързаност и отношение към парите и материалните блага. Има вероятност радикално да промените методите на придобиването им.

Съществува тенденция да харчите парите си за приятели, групи, организации и нови интереси, свързани с тях. Също е възможно да правите пари посредством контакти с приятели, групи и организации или чрез активности, свързани с електронни, технологични и телекомуникационни нововъведения. В бизнеса и финансовата сфера на услуги се въвеждат нови технологии и "умни" приложения.

Финансовата дейност обикновено е свързана с корпоративни активи, акционерни дружества, правителствени дотации, дарения, застраховки, данъци, наследства или финансово партньорство. 

Когато Уран е ретрограден мотивацията е несъзнателен бунт срещу самия себе си.

Ако погледнем отстрани ситуацията, ще изглежда като бунт без причина

Причина има и тя е в нуждата да бунтуваш срещу самия себе си. Ето защо днес наблюдаваме толкова дълго време протести в България и по света. Ние искаме да променим себе си. Протестираме, искайки да си отиде старото. Ще ни се наложи да изхвърлим нашите стари модели. Тогава и тези, които желаят да наложат едно старо и износено «парче» ще си отидат.  

Периодът е подходящ, за да намерим себе си, като паралелно ще открием много ценни неща в другите. В търсенето на самия себе си ни предстои да достигнем до по-високо стъпало към върха на хуманизма. 

Ако някои от нас не осветят своя път, те ще проявят саморазрушителни действия, ще са склонни да се усещат неоценени, ще мечтаят да променят всеки друг освен себе си. 

Дошло е време да се развалят основите на настоящето и да се построи нова България и нов свят, които са поле за реализация на човешкия потенциал въз основа на Любовта, Мъдростта и Истината.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай