Анджелина Джоли и други звезди дариха милиони

Кайли Дженър даде пари за медицински екипи

Анджелина Джоли и други звезди дариха милиони | StandartNews.com

Анджелина Джоли дари 1 милион долара за организацията „No Kid Hungry“, която подпомага семействата на социално неравностойни деца.

„Над един милиард деца по света не ходят на училище заради пандемията. Много малчугани зависят от грижите и храната, които получават в учебните заведения, включително 22 милиона американчета. От „No Kid Hungry“ се стараят да осигурят помощ на възможно най-много семейства“, заяви актрисата.

Риалити звездата Кайли Дженър също допринесе с 1 милион долара в борбата срещу вируса. Дарението на най-младата милиардерка ще бъде оползотворено за осигуряването на екипировка на персонала в здравни заведения.

Тейлър Суифт и Ариана Гранде пък се погрижиха за феновете си. Певиците са започнали да помагат на почитателите си, които са останали без работа в разгара на пандемията. Една от последователките на Суифт в Туитър написа, че певицата й е дарила 3 хиляди долара, без които нямало да може да остана да живее в апартамента си в Ню Йорк. От „Page Six“ предадоха, че Гранде дарява на фенове между 500 и 1000 долара за всеки. Нейн последовател разкри, че певицата е осигурила месечната му заплата, която той в момента не получава. Твърди се, че Ариана се е отзовала на 20 почитатели.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай