Амбър Хърд с нова любов

Поредната изгора на актрисата е сценографката Бианка Бъти

Амбър Хърд с нова любов | StandartNews.com

Амбър Хърд може и да продължава съдебната война с бившия си Джони Деп, но това не й пречи да продължи напред в любовта. Най-новата изгора на актрисата е 38-годишната сценографка Бианка Бъти. Дамите бяха изловени да упражняват гимнастика с устните си из улиците на Палм спрингс.

Бианка Бъти е работила по филмите „Hank and Asha“, „6 Souls“ и „The Proprietor“. Миналата година тя бе диагностицирана с рак на гърдата за втори път. В момента близките й събират пари за лечението чрез благотворителна програма онлайн.

Хърд последно излизаше с аржентинския режисьор Андре Мушиети. Актрисата не спира лютата си битка със звездата от „Карибски пирати“. По най-пресни данни делото бе отсрочено за идващия август, след като Амбър успя да си издейства заповед, която принуждава Деп да предостави здравното си досие. Актьорът обаче не го направи в рамките на първоначалния срок и за това се наложи отлагане.

Междувременно тръгнаха слухове, че Джони е прекарал Коледа в Париж в компанията на предишната си жена Ванеса Паради и двете им деца. Деп и френската актриса и певица бяха заедно 14 години и се разделиха през 2012-а.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай