Алекс Сърчаджиева става полицайка

Актрисата влиза в нов, крайно интересен проект

Алекс Сърчаджиева става полицайка | StandartNews.com

Нов, крайно интересен проект за Алекс Сърчаджиева. След като се раздели с „Игри на волята”, актрисата се хвърля в ново предизвикателство и отново ще я виждаме на малкия екран.

 

Вдовицата на Иван Ласкин може да получи роля в продължението на хитовия сериал „Дяволското гърло”, където да играе следователка рамо до рамо с Теодора Духовникова и Владо Карамазов, пише БЛИЦ.

Наскоро Алекс Сърчаджиева сподели, че е била в Смолян, където е снимачната площадка на „Дяволското гърло”. Тя накара феновете си да мислят, че пътуването до Родопите е било най-обикновена ваканция. Но снимките, които показа, не приличат на любителски. От пръв поглед се вижда, че са професионални, а позите, в които звездата застава, са като за кастинг, пише "Уикенд".

Смята се, че тези снимки на скалите над Смолян са правени именно за кастинг за втори сезон на „Дяволското гърло”. Екипът вече повече от година работи по продължението и снимките би трябвало да започнат съвсем скоро.

Случайно или не точно преди пътуването до Родопите Алекс смени цвета на косата си – от рус той стана тъмно червен. Актрисата даде половинчато обяснение за причините за промяната, обяснявайки ги с нуждата си от нещо различно. Но най-вероятно става въпрос за нова роля, заради която се е наложило да се пребоядиса.

Продуцентът Евтим Милошев официално съобщи преди време, че във втория сезон на „Дяволското гърло” отново ще играят Владо Карамазов и Теодора Духовникова, но сюжетната линия ще е напълно различна от досегашната и най-вероятно останалите актьори в продукцията също ще бъдат сменени.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай