YouTube Music и YouTube Premium стартират у нас

YouTube Music е наличен в два варианта: безплатна версия, подкрепяна от реклами и YouTube Music Premium

YouTube Music и YouTube Premium стартират у нас | StandartNews.com

От днес в България стартира YouTube Music. YouTube Music е нова стрийминг услуга, която прави света на музиката по-лесен за преоткриване и по-персонализиран от всякога. Всички начини, по които искате да се наслаждавате на музиката, са на едно място - можете да слушате, да търсите музика и да гледате видео клипове.

Дали заради последните излъчвания на Бионсе на живо, или заради популярните музикални клипове, като “Bohemian Rhapsody”, “Sugar” или “Despacito”, хората посещават YouTube, за да слушат и да намират нова музика. Но YouTube е предназначен за гледане на музикални и видео клипове, което означава, че феновете трябваше непрекъснато да превключват между различни музикални приложения и YouTube.

YouTube Music е наличен в два варианта: безплатна версия, подкрепяна от реклами и YouTube Music Premium, който изисква месечен абонамент. В сравнение с безплатната версия (YouTube Music), YouTube Music Premium дава възможност за слушане на музика във фонов режим, за изтегляне на музика и е без реклами. Сега музикалните фенове от България могат да се възползват от един месец безплатен достъп, а след изтичане на този период услугата струва 8,99 лв. на месец.

Шест причини да харесате YouTube Music:

  1. Музиката на едно място: не само музикалните клипове, но и официалните албуми, сингълите, ремиксите, концертите, както и бутиковата музика от YouTube.
  2. Персонализирани предложения. Начален екран, който се адаптира динамично, за да ви препоръча най-доброто, като се съобрази с това, което сте слушали преди, къде се намирате в момента и какво правите. Във фитнеса сте, тогава защо не послушате музика за тренировка или отпускаща музика докато пътувате за работа? Точната музика е винаги в правилния момент и е специално подбрана за вас.
  3. Хиляди плейлисти от всеки жанр, за всяко настроение и за всяка дейност. Това означава, че без значение каква музика харесвате, къде се намирате, какво правите или в какво настроение сте, лесно можете да намерите точния плейлист за този момент.
  4. Интелигентно търсене – ние ще намерим песента, дори и да не си спомняте как се казва. Можете също да търсите по части от текстове на песни, дори и ако ги въведете сгрешени. Потърсете дори елементи, които си спомняте от видеото, например „рап флейта“ и ще намерите това, което търсите.
  5. Най-актуалните музикални клипове. YouTube Music има секция “Актуална музика” с най-новите музикални заглавия от последните няколко дни. 
  6. Нямате интернет? Никакъв проблем. Предплатеният YouTube Music Premium, наред с липсата на реклами ви дава възможност да изтегляте любимата си музика, за да я слушате офлайн. Освен това можете да слушате музика във фонов режим - музиката продължава да звучи, докато използвате други приложения или при заключен екран. В случай че вие забравите, вашият Offline Mixtape автоматично изтегля песните, които харесвате.

Абонатите на Google Play Music автоматично ще получат достъп до YouTube Music Premium. Google Play Music не се променя – имате достъп до цялата си закупена и качена от вас музика, както и до избраните си плейлистите.

Освен YouTube Music, от днес българските потребители имат достъп и до YouTube Premium, премиум версия на цялата YouTube платформа.

Абонатите на YouTube Premium ще се възползват от предимствата на Music Premium, както и от липсата на реклами, възможност за фонов режим, и изтегляния, но за всички видеа в YouTube. Освен това YouTube Premium включва и достъп до съдържанието на YouTube Originals - филми,  шоу-програми и цели сериали като Cobra Kai, Origin, Wayne, и Weird City, и много други. YouTube Premium е безплатен за период от един месец, срещу 10.99 лв. на месец след това или 16.99 лв. на месец със “Семеен план”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай