Васил Петров завладява Черноморието през август

Турнето „SymphoNY Way” продължава с пълна сила

Васил Петров завладява Черноморието през август | StandartNews.com

Турнето „SYMPHONY WAY“ на Васил Петров е в пълен възход. Първите спирки на турнето през юли бяха на големите сцени в Пловдив, Бургас, Мелник и Петрич. Концертите преминаха с голям успех.  Публиката без изключение прие с отворени сърца въздействащата концертна програма „SymphoNY Way”. Васил Петров  поведе зрителите по „пътя на симфонията” и им подари незабравима вечер с музиката на Бийтълс, Чарли Чаплин, Жобим, хитовете на Франк Синатра, Мишел Легран, Франки Вали, Чайковски, Вивалди и други. Талантливият певец пя за своите почитатели и завладя публиката. Изправени на крака и с нестихващи овации, многобройната публиката връщаше няколко пъти на бис Петров.

„Щастлив съм от големия успех, който постигнахме на концертите през юли, слава Богу. С огромна благодарност за изключителния прием на всички хора, които ги посетиха, а сега очаквам с нетърпения срещата ни във Варна. На 7 Август в голямата зала на Фестивалният конгресен център ще ви изненадам с много нови неща“, сподели певецът.

Концертите продължават през август - на 7 Август от 19:30 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център-Варна, 8 Август в Двореца Балчик и на 14 Август в Амфитеатъра на Блек Сий Рама Голф и Вили от 19:30 часа. Симфоничната програма включва заглавия като „Michelle“, „Yesterday“, „Something“ на Бийтълс, „Smile“ на Чарли Чаплин, „My Way”, „Caravane“ на Дюк Елингтън и други световни хитове. Вечните класики ще бъдат разказани с мащабния симфоничен звук на Врачанска филхармония с диригент Христо Павлов. На сцената с тях са още Йордан Тоновски джаз трио и виртуозната цигуларка Зорница Иларионова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай