Световен актьор в „18% сиво“

Рон Кук партнира на Руши Видинлиев в новия филм на Чучкови

Световен актьор в „18% сиво“ | StandartNews.com

Утвърдени европейски актьори участват в най-новия филм на Виктор Чучков–син, „18% сиво“, по едноименната книга на Захари Карабашлиев. Сред тях е ветеранът на британската театрална сцена Рон Кук, който има и 94 роли в киното – сериалът „Чернобил“ на Йохан Ренк, „Венецианският търговец“ където си партнира с Ал Пачино и Джеръми Айрънс, „Шоколад“ с Джони Деп и Жулиет Бинош, „Тайни и лъжи“ и „Topsy Turvey“ на Майк Лей и много други.

„Рон е разнообразен и многолик актьор. Много сме щастливи, че прие да вземе участие във филма. Самият той споделя, че с всяка следваща роля успява да изненада дори себе си, сигурен съм, че като Чарли ще изненада и зрителите“, споделя Виктор Чичков–син.

“На първо четене сценарият ме привлече с чистия интерес, който събуди в мен, да разбера какво се е случило и какво се случва на Зак и Стела. И докъде ще доведе това. Смятам, че филмът говори на аутсайдерите. На тези, които са изгубени по толкова много различни начини. Това реално сме всички ние в един или друг момент от животите си. Харесвам начина, по който сценарият се разгръща между настоящето и миналото, постепенно въвличайки и разкривайки чрез свoята странна и любопитна Одисея. Наслаждавах се на това да играя Чарли. И двамата сме деца на 60-те. Дали той е гадател-аматьор, който разпознава състоянието на Зак или просто самотен и емоционално повреден алкохолик?”, разказва повече за ролята си Рон

„Снимахме със страхотни европейски актьори, които са големи имена в държавите си и не приемат всяка роля. Щастливи сме, че харесаха сценария и проекта и се включиха в него. Историята на филма се развива в Европа, главният герой преминава през няколко държави и държахме хората които среща Зак да са автентични. В следващите седмици ще представим и останалите ни актьори, които също са адски интересни“, споделя Борислав Чучков, продуцент.

Следвайки своята мечта, влюбените Захари и Стела се преместват от Варна в Лондон. Но оцеляването в новата страна не е толкова лесно, и когато жена му го напуска, Захари се отправя на лудо пътешествие от Лондон до Берлин, по време на което среща поредица от необикновени  хора. Това е пътуване, което разкрива истината за неговата изгубена любов и в крайна сметка го довежда до  неудобни открития за самия него. В главните роли са Руши Видинлиев и Доля Гавански.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай