Силвестър Сталоун напуска "Крийд"

Роки разкри, че няма да се снима в следващия филм от поредицата

Силвестър Сталоун напуска "Крийд" | StandartNews.com

След като наскоро актьорът Майкъл Б. Джордан, който изпълни главната роля в първите два филма за боксьора Адонис Крийд, потвърди, че ще дебютира като режисьор с третия филм от поредицата, големият въпрос, развълнувал феновете, беше дали Силвестър Сталоун ще се завърне в познатия му култов образ на Роки Балбоа. Сега става ясно, че актьорът няма да е част от екипа на "Крийд 3", съобщи "Холивуд рипортър", цитиран от БТА.

Майкъл Б. Джордан потвърди в началото на март, че ще режисира филма "Крийд 3", след като в края на миналата година екранната му партньорка Теса Томпсън загатна, че актьорът ще дебютира зад камера. Освен че ще бъде режисьор на третия филм от боксьорската поредица, Джордан отново ще се превъплъти в главната роля на Адонис "Дони" Джонсън Крийд. Очаква се третият филм, проследяващ историята на младия боксьор, която се явява спин-оф на поредицата "Роки" със Силвестър Сталоун, да излезе на екран на 23 ноември 2022 г.

Заставайки зад камерата за филм, в който изпълнява главната роля, Майкъл Б. Джордан тръгва по стъпките на Силвестър Сталоун, режисирал четири филма от поредицата за Роки. Сталоун се завърна в знаковата си роля в първите два филма за Крийд. За феновете обаче остана загадка дали отново ще видят своя любимец като Роки в качеството му на ментор на младия боксьор.

По-рано през седмицата фен зададе въпрос към 74-годишния Силвестър Сталоун в Инстаграм дали ще се снима в "Крийд 3", на което актьорът отговори, че няма да се участва във филма. Сега негов репортер е потвърдил, че Сталоун няма да е част от третата продукция, без обаче да разкрива причината.

Завръщането на Силвестър Сталоун като Роки Балбоа във филма "Крийд" от 2015 г. му донесе номинация за "Оскар" за най-добър актьор в поддържаща роля. Вторият филм от поредицата, в който Сталоун отново се превъплъти в знаковия си образ, излезе на екран през 2018 г. И двете продукции получиха ласкави отзиви от критиката и се представиха добре в бокс-офиса.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай