Пълна мистерия около покушението срещу Карамитев в "Братя"

Никой не отразява новината, полицията мълчи, а хората на Топал усещат затишие пред буря

Пълна мистерия около покушението срещу Карамитев в "Братя" | StandartNews.com

Смъртоносната атака срещу известния бизнесмен Филип Карамитев се превръща в пълна мистерия, дори за нейните собствени организатори, които не могат да повярват, че около престрелката в Бистрица сякаш има пълно медийно затъмнение. Никой не отразява новината, полицията мълчи, а хората на Топал усещат затишие пред буря. Дали Филип и Лора са успели да се спасят, случайност ли е мистериозното потулване на темата и какви ще са последствията след фаталното покушение?

След издънката с акцията на Жоро Каменов Масажиста, за която лично Сандо отговаряше, ММА-боецът е напълно наясно, че е изгубил първоначално дадения му кредит на доверие от страна на Денис. Той е откровен с шефа си и признава своя провал, като обещава да докаже, че умее да поправя грешките си. Какво е намислил Сандо и дали може да спечели обратно симпатиите на Топал?

Взаимоотношенията между Поли и Симо стават все по-важни и за двамата. Те си изкарват чудесно и се наслаждават на всяка минута заедно. Младежите толкова се забавляват, че предизвикват инцидент, който преобръща ситуацията и провокира разбулването на куп тайни, които не са лесни за асимилиране. Какво крият един от друг и дали връзката им има някакъв шанс, след като истината излиза наяве?

Ива се хваща, че мисли по-често за Калин и това я обърква. Без да иска, тя става хладна и резервирана спрямо Черкезов, при когото живее от известно време. Димитър, от своя страна, усеща, че нещо не е наред, но толкова му се иска да вярва в бъдещето им като двойка, че приема обясненията на любимата си за прекомерната й заетост в службата. Може ли Ива да живее по този начин, с раздвоените си чувства, или е готова да признае какво изпитва?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай