Павел и Венци Венц пишат хитове по чорапи

Никол от 4Magic навехна глезен, Михаела Маринова си тръгна с 10 чифта обувки и хит

Павел и Венци Венц пишат хитове по чорапи | StandartNews.com

Обичаното хип-хоп дуо Павел и Венци Венц изкараха по чорапи  Sofia Songwriting Camp – първият международен лагер за писане на песни у нас, който се случи в Боровец. Любимците на тийнейджърите заживяха с продуценти на артисти от калибъра на Кайли Миноуг и Риана. „Супер привилегия е да пишеш музика с хора на подобно топ ниво в индустрията. Всички са много готини агенти - никой не е тук, за да се състезава или да почеше егото си, а за да създава хитове и приятелства.Намерих и своята сестра по татуси – Касиопея“, сподели за „Стандарт“ Венци Венц. Касиопея е артистичния псевдоним на Моа Карлбекер, един от най-горещите автори на корейски поп в света. Щурата шведка има над 30 татуировки по тялото си, като някои от тях е направила сама. „Татуираното малко сърце е в чест на майка ми – ключов знак за мен. Любовта е движеща сила в моята музика. Венци също е кълбо от обич“, обясни в паузата между звукозаписните сесии Касиопея.

Лагерът за песни по правила се доближаваше до музикална казарма – органзиаторите от  „Вирджиния рекърдс“ не допускаха близки и семейства, за да могат артистите максимално да се фокусират върху писането на песни. Това обаче провокира Венци да пропусне за ден лагера, за да се прибере в София и да нагушка петмесечната си дъщеричка Агуая. Приятелят на Михаела Маринова – футболисът от ЦСКА Александър Дюлгеров, я изпрати до вратата на едно от мобилните студия.  Като истински джентълмен той носеше огромния куфар на певицата, който се оказа зареден с 10 чифта обувки.  Изпълнителката на „Листата падат“ бе обособила специален кът за патъците, сред които впечатляваха кецове на 10-сантиментрова платформа и маратонки с елементи от змийска кожа. Дарина Йотова-Дара пък порази всички както с вокалната си мощ, така и с ексцентричен гардероб. За работата по първия си проект с Крис Йънг, продуцент на Лайнъл Ричи и Род Стюърт, тя избра ръчно везана дреха по тертип на японско кимоно. „Взех я от гардероба на мама!“, сподели с намигване Дара. В паузите между записите Йоана кара скейтборд и като най-опитен шофьор в аритстичното семейство успя да изуми мъжката част от гостите с детайлен разказ на тема „Как се сглабява турбо на кола“.

Първият Sofia Songwriting Camp не мина и без инцидент – Никол от 4Magic навехна брутално глезена си на слизане по стълбите след фитнес тренировка. Рехабилитаторите в спа центъра й се притекоха на помощ и след лека доза обезоболяващи хубавицата успя да се качи на токове и геройски издържа участие на 4Magic в Правец.

Творците от екипите на Лайнъл Ричи и Уил Ай Ем работиха за репертоара на родните артисти, като целта е създаване на хитове както за българския, така и за международния пазар. Благодарение на Робин Йенсен, един от най-изявените мениджъри в музикалния издателски бизнес (Ekko Music Rights Europe), продукцията на Sofia Songwriting Camp ще потегли към творческите директори на някои от най-големите лейбъли в САЩ, Азия и Европа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай