Обрат: Шиниъд О’Конър няма да се пенсионира

Беше емоционален изблик, заяви певицата

Обрат: Шиниъд О’Конър няма да се пенсионира | StandartNews.com

Хитмейкърът на „Nothing Compares 2 U“ Шиниъд О’Конър „оттегли“ съобщението си за пенсиониране и потвърди плановете си да продължи да прави музика и концерти, предаде „Контактмюзик”.

54-годишната певица разкри плановете си да се откаже от правенето на нова музика и турнета през уикенда, но само дни по-късно заяви, че е премислила и обясни шокиращото си изявление като "гневна реакция" на някои интервюта, които извикват болезнени спомени от младостта й.

"Аз съм пет фута, четири инча жена с меко сърце, която всъщност е много крехка. Аз обичам работата си, не съм „амазонка”, и обичам да правя своята музика”.

„Не ми харесват последиците от това да бъдеш талантлива (и откровена жена) и в същото време същество, което всеки ден трябва да пробива стените на предразсъдъците, за да си изкарва прехраната”.

Шиниъд потвърди плановете си да изнесе всички концерти, резервирани за 2022 година.

През уикенда прочулата се с парчето „Nothing Compares 2 U“ заяви, че предстоящият й албум „No Veteran Dies Alone“ ще бъде последният ѝ, както и че се „пенсионира от музикалния бизнес”. Тя заяви в неделя: „Остарях и съм уморена”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай