Лара Фабиан завладява София

Певицата идва с голям екип и личен готвач за шоуто си в Арената

Лара Фабиан завладява София | StandartNews.com

Невероятната Лара Фабиан ще посети България на 16 декември. Световното й турне „50“, което започна тази година и ще продължи и през 2020, ще премине през „Арена Армеец“. По време на обиколката Фабиан ще подари на своите фенове незабравими емоции с най-обичаните си хитове като „Je T’aime“, „Je suis Malade“ и „Adagio“, както и песни от новия й четиринадесети албум „Papillon“.

За турнето Лара пътува с голям екип, включително и с личен готвач. Певицата спазва стриктна диета, която включва безглутенови храни и продукти без лактоза. За белгийската изпълнителка в деня на концерта й в София ще бъде приготвена органична и био храна и ще бъде осигурено висококачествено френско шампанско.

С над 20 милиона продадени албума по света, Фабиан е най-успешната белгийска певица на всички времена. Тя е носителка на редица отличия, сред които два пъти световната музикална награда за най-продаван изпълнител от Бенелюкса, награда „Felix“ за най-добър женски изпълнител, френската награда „Victoires de la Musique“ и други.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай