Ирина Митева напусна „Откраднат живот“

Актрисата от театър „София“ се отдаде на сладък живот с гаджето си Венцислав Сариев

Ирина Митева напусна  „Откраднат живот“ | StandartNews.com

Ирина Митева напусна „Откраднат живот“. Актрисата от театър „София“, която играеше Ина Фотева – собственичка на частната болница „Света Анастасия“ и бивша съпруга на гангстер милионер -  най-после ще може да разпусне в компанията на гаджето си Венцислав Сариев. Красавицата е двойка с чаровника още от студентските им години в НАТФИЗ, където споделят емоции в класа на професор Пламен Марков, а сега са заедно и в общинската трупа. Феновете на докторската сага в момента се вълнуват дали Ирина вече е щастлива булка, че и с букет в ръка, след като се появиха нейни снимки в тематична рокля. За протокола - това са кадри от студентския филм "Мишо и Виктория завинаги". Ирина е младоженка, която заедно със съпруга си трябва да бутат останалата без бензин лека кола на път за брачната церемония. Като техен шофьор се изявява Влади Въргала, който също е на един от фотосите.      

Красавицата от Добрич излезе от сериала на Нова по твърде кръвожаден начин – героинята й се хвърли от скали край София, а кръвта й буквално плисна в окото на камерата. Преди няколко епизода Ина Фотева беше във фокуса на друг брутален кадър, изпълнен със сексуален  акт на ръба на насилието. В предишния сезон пък бременността й приключи повече от трагично, ако е възможна подобна формулировка, и оттам тръгна разривът й с д-р Тасев. Така че признанието на Ина Фотева, че повече не й се живее, се оказа логична увертюра към скока й към смъртта.

Ирина Митева влиза в „Откраднат живот“ почти случайно. След като взима дипломата от НАТФИЗ, тя започва работа в бар. Когато й звънят да отиде на кастинг, става ясно, че ще я пробват за д-р Албена Войнова – играеше я Теодора Кулева, внучката на Тодор Колев, която пък излезе от сериала, защото наистина се омъжи. После се оказва, че Ирина ще става Ина Фотева. „И си приличаме с нея, и сме много различни“, коментира Митева. Най-новото й превъплъщение на сцената е в „Съгласие“ – нов хит на театър „София“, режисиран от Недялко Делчев. Ирина е млада дама от лондонски бизнес кръг,  в който властват отчуждението и кариеризмът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай