Филип Карамитев унижава Денис Топал в "Братя"

Следователите от отдел „Наркотици“ са принудени да поемат отговорност пред обществеността за провала на спецакцията

Филип Карамитев унижава Денис Топал в "Братя" | StandartNews.com

Завършилата с пълно фиаско спецакция на ГДБОП в един от складовете на интернационалната компания „Кара Ботаникс“ вдига голям медиен шум. Така Денис разбира името на човека, дръзнал да атакува неговата територия, който по всяка вероятност, стои зад производството и разпространението на дрогата, сходна на „синята муха“. Топал е готов да се изправи лице в лице с новия си конкурент – Филип Карамитев, но как точно смята да действа и на какво унижение ще бъде подложен?

Следователите от отдел „Наркотици“ са принудени да поемат отговорност пред обществеността за провала на спецакцията. Калин не може да си намери място от яд, че са се подвели по анонимния сигнал и се опитва да разбере, от къде е дошъл той. Ще научи ли, кой ги е използвал като маша за разчистване на сметки между отделни интереси и групировки?

Въпреки усилията на Черкезов да стопи ледовете между Ива и Поли, двете сякаш са от различни планети. Дъщеря му само привидно приема неговата приятелка, но всъщност изобщо не я харесва. След поредната молба на Димитър, двете все пак решават да изкарат един ден заедно, за да се поопознаят. Ще се хареса ли на Ива резултатът от този опит и каква изненада я очаква?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай