Анастасия Ингилизова се изповяда: Истински се търся

Актрисата се определя като много тъжна жена

Анастасия Ингилизова се изповяда: Истински се търся | StandartNews.com

Актрисата Анастасия Ингилизова е в период от живота си в който истински се търси. Определя се като дете, което мечтае и вижда хоризонти и същевременно като много тъжна жена. 

Споделя, че е трудно да си Анастасия Ингилизова. Ако можеше да разговаря с 20-годишното си „аз“, щеше да каже, че много я чака и да живее всяка една секунда.

Родителите й заминават да работят в Либия и тя е отгледана от бабите и дядовците си. Дядо й намира артистичното в нея. Така тя се явява на конкурс със стихотворение. Когато се качва на сцената, вижда в прожектора песъчинки прах, разбира, че е сама и може да си прави каквото иска. Накрая си казва, че винаги иска да е на сцената.

"Като се поклоних на публиката и си казах, че искам винаги да съм на сцената. Това не се е променило и до днес", разказа тя в Нова.

Според нея трагикомичното е нейният белег като актриса. Предпочита не да има, а да бъде. Мисли, че е на върха, в един пик, от който има няколко посоки. Казва, че е била на върха когато е била влюбена, а при разделите е била на дъното. Да бъде майка на две деца за нея е предизвикателство.

"За миг съм била на дъното. Тогава, когато погледна родителите си в очите, се чувствам провалена, защото те са двамата заедно и правят всичко за нас, да сме добре", сподели Ингилизова, която има две момчета. Баща на по-голямото е актьорът Деян Донков, а на по-малкото - Христо Петков, който също е актьор. И с двамата е в добри отношения.

"Нали трябва да даваш свобода, да даваш любов, да обичаш някого заради тъмните и светлите му страни, обаче се оказва, че не е така. Правиш това, но се оказва, че си глупак. Оказва се, че трябва да мислиш повече за себе си, да се правиш, че нещо не те обижда - как си играл или каква домакиня си. Тогава моят въпрос е - какво трябва да правиш, за да не бъдеш наранен и ти да не нараняваш в любовта", заяви Ингилизова изтъквайки, че си е тръгнала от една връзка, когато е трябвало да направи компромис с душата си.

"Има моменти, в които скърбя за моя живот. Просто имаш чувството, че всичко, което правиш е грешно, че не е достатъчно. Но аз не задълбавам в лошото", добави тя и поясни, че тези моменти са свързани с това как да бъде по-добра майка и по-добра дъщеря, въпреки, че синовете й всеки ден й казвали, че е най-добрата майка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай