Томас Андрес от Modern Talking за първи път у нас

Томас Андрес от Modern Talking за първи път у нас | StandartNews.com

Световната звезда пристига с цялия си бенд за двучасов концерт на 14 декември в зала 1 на НДК

Вечните "You're My Heart – You're My Soul", „Cheri Cheri Lady", „Brother Louie" и още от най-големите световни хитове на MODERN TALKING, покорили световните музикални класациите по всички краища на света и "наместили се" удобно там в продължение на години, ще звучат за първи път в София на 14 декември, изпети от легендарния и магнетичен глас на самия Томас Андрес (вокал и едната половина от дуото). Още с първата си песен "You're My Heart – You're My Soul" oт 1984г, те достигат до № 1 в класациите на 81 държави по света. Следват не по-малко успешните "You can win if you want" и "Cheri Cheri Lady" oт 1985г, "Brother Louie", "Atlantis is calling (SOS for love)" от 1986г и още много любими на не едно поколение песни, а от тогава насам албумите на легендарното дуо са разпродадени в над 150 милиона копия по света.

MODERN TALKING е най-успешната немска поп група в историята за всички времена, а на 14 декември в зала 1 на НДК от 20.00ч ще имаме честта да чуем на живо в София емблематичният и магнетичен глас на култовото дуо от 80-те и 90-те години – Томас Андрес.

Музикалната икона пристига у нас по покана на Радио 1 и Event Ease за двучасов концерт с най-доброто от музиката на MODERN TALKING.

Промо билетите за събитието се пускат в продажба от днес /вторник 26 април/. Промо цените са от 40 до 80лв, според мястото в залата, а VIP местата разположени в непосредствена близост до сцената на зала 1 ще са на промо цени от 99лв. Билетите ще се продават в интернет - на www.ticketportal.bg. Ще могат да се закупят още от Билетен център в НДК, както и в цялата страна от верига бензиностанции OMV, книжарници Booktrading, магазини Пикадили, На Тъмно и др.

The Gentleman of Music, както го наричат - Томас Андрес е сред малкото немски звезди оставили сериозна следа в историята на музиката с многобройните си хитове, изключително успешна музикална и артистична кариера. Повече от 30 години от началото на MODERN TALKING, над 40 години на сцената, повече от 25 издадени албума и множество награди, мярка за успеха и постиженията, звездата може да се похвали и с над 420 златни и платинени диска, престижнатa награда "ECHO" (неколкократно), "Bambi", "Goldene Europa", "Goldene Kamera", "The World Music Award", Златен и сребърен "Bravo-Otto" и много други отличия.

Томас Андрес от MODERN TALKING е единствената международна звезда, която изнася цели 11 пъти концерт в историческия Кремъл в Москва, руският еквивалент на Роял Албърт Хол. Първият концерт на денс-поп дуото в Будапеща от 1998г е посетен от близо 200 000 души и е излъчен на живо по MTV Europe, а в същата година на концерт в Санк Петербург присъстват над 25 000 зрители. Въпреки, че в историята си MODERN TALKING никога не попадат в челните места на класациите в САЩ, списание Билборд неведнъж пише и публикува статии за тях, а феновете им през океана са милиони. С излизането на компилацията „25 Years Of Disco-Pop" през 2010г, MODERN TALKING отново напомнят сериозно за себе си, години след второто официално разпадане на дуото. И до днес, музиката на MODERN TALKING е актуална, популярна и звучи по радиостанциите във всички краища на света, а името им e запазена марка за успех. По неофициални данни, това е групата изпяла най-много "любовни песни".

Преди за първи път да разтърсят София (на 14 декември), хитовете на една от най-големите поп банди за всички времена ще зарадват феновете в Санк Петербург и Москва през юни и в Чикаго, ЛА и Хюстън (САЩ) през август 2016.

Точно преди Коледа в зала 1 на НДК ще посрещнем и "изживеем" едни от най-обичаните и дълго чакани у нас световно известни парчета в изпълнение на изключителния Томас Андрес oт Modern Talking.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай