Роял за 170 000 евро идва с Клайдерман в Търново

Роял за 170 000 евро идва с Клайдерман в Търново | StandartNews.com

Велико Търново. Специален роял за 170 000 евро ще бъде доставен от Букурещ в старата столица за концерта на световноизвестният пианист и композитор Ричард Клайдерман. Инструментът ще пристигне ден преди концерта, който е на 21 март, в специален отопляем камион.

 

За шоуто в Двореца на културата и спорта "Васил Левски" с начален час 19 ч. ще пристигне и един от най-добрите специалисти в свето по акордиране, за да настрои рояла. Сцената ще започне да се строи ден по-рано, за да се направи подходяща платформа за ценния инструмент.

 

Самият Клайдерман ще пристигне на 21 март със своя перкусионист и 9 души оркестър. По време на шоуто се усеща балансът между музика и игра на сцената. Публиката не остава безучастна. Всеки един ще участва в спектакъла, докато мелодиите разчувстват и най-студените сърца. За музикалното събитие на месеца в старата столица все още има свободни билети, а цените им са от 20 до 60 лева. Можете да ги закупите от касата на Туристическия информационен център във Велико Търново, както и в мрежата на магазини Пикадили, Германос, Офис 1, бензиностанции ОМВ и онлайн на Eventim.bg, казаха от общината.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай