Легендите от Uriah Heep с три концерта в България

Легендите от Uriah Heep с три концерта в България | StandartNews.com

Една от английските легендарни хард рок банди от 60-те Uriah Heep ще зарадва отново многобройните си български фенове.

Концертите, организирани от Loud Concerts, със съдействието на община Каварна и Булстрад Арена, са на 4 май на Колодрум Пловдив, на 6 май в Каварна – площад Защитата на Каварна, както и на 7 май в Булстрад Арена - Русе, информират още от Z-Rock.

Билетите за концерта в Пловдив влизат в продажба от днес, 16 февруари, в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите в цялата страна. Ценовите категории за Колодрум Пловдив са от 15 до 35 лева. Шоуто в Каварна на 6 май е безплатно за феноветe на Uriah Heep. Ден след това, на 7 май, легендарната бенда ще гостува в Булстрад Арена - Русе. Билетите са вече в продажба в мрежата на Eventim и са на цени от 12 до 40 лв., в зависимост от местоположението в залата.

През юни 2014 година Uriah Heep издадоха 24-ия си студиен албум – "Outsider". Тавата бе последвана от турне, а през ноември 2015 бандата пусна колекцията "Totally Driven" с презаписани класически песни на Uriah Heep от 2001 година. 2016-та отново ще бъде белязана от обиколка, която стартира през март, и ще премине и през нашата страна с трите дати - в Пловдив, Каварна и Русе.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай