Античният театър - тесен за Михалис Хаджиянис

Античният театър - тесен за Михалис Хаджиянис | StandartNews.com

Пускат допълнителни билети пред сцената за концерта на 9 юли

Само десет дни делят българската публика от втория концерт на кипърската звезда от гръцки произход Михалис Хаджиянис. Един от най-успешните настоящи изпълнители в южната ни съседка препълни зала 1 на НДК миналата есен. Феновете му останаха зашеметени от невероятното му присъствие и талант, а самият Михалис се влюби в страната ни и е във възторг от топлото посрещане и страхотната атмосфера.

След тази споделена и силна симпатия естествено последва новината за втори концерт у нас. А сега, дни преди гостуването на Михалис в Античния театър в Пловдив, организаторите са принудени да пуснат допълнителни билети и да разширят мястото за желаещите да се насладят на повече от два часа, изпълнени с най-любимите си и емблематични гръцки парчета.
Новата категория билети ще представлява седящи места на предна линия. Все още има минимални количества от редовните билети за 9 юли. Препоръчително е феновете да не изчакват последния момент, ако искат да си осигурят присъствие на специалното шоу, което Михалис готви за нашата публика.

Mестата пред сцената тръгват в продажба от 30.06. и ще са на цена 90 лв. Билетите за концерта на Михалис Хаджиянис са достъпни в мрежата на EVENTIM, включително бензиностанции OMV, касата в The Mall и билетен Център НДК.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай