Централният лъч на ДПС тръгна на обиколка

По традиция той се ръководи от лидера на партията Мустафа Карадайъ

Централният лъч на ДПС тръгна на обиколка | StandartNews.com

Тази предизборна кампания агитацията на ДПС в най-ключовите за партията населени места е водена от "Централен предизборен лъч". По традиция оглавяван от лидера на партията Мустафа Карадайъ.

В първия ден на кампанията, вчера, е започнала и първата обиколка на централния лъч, съобщиха от пресцентъра на партията във фейсбук профила си. Като разпространиха и снимка от заминаването с автобус, тръгнал от централата на ДПС. Подробности накъде се е отправил лъчът и кои са първите му спирки обаче не се дават.

За тези местни избори девизът и обещанието на ДПС пък ще е "Власт за хората!", се разбира от съобщението. А автобусът обичайно е брандиран с партийното лого и номера на формацията в бюлетината - 55.

"Кандидатите на ДПС имат ясна визия и програма за развитие на общините, за качествено по-добър живот на българските граждани. Нашите кандидати знаят, че властта служи за решаване на проблемите на хората. Нека предстоящите избори са арена за битки на програми и платформи. Местната власт е най-близо до хората, затова бъди отговорен, гласувай за ДПС", гласи пък краткото предизборно обръщение на Карадайъ, публикувано в "Ютюб" (YouTube) профила на партията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай