Токмакчиев бързо се съгласил да се бори за кмет

Казва, че отдавна не се е виждал със Слави Трифонов, но желае и на него успех в политиката

Токмакчиев бързо се съгласил да се бори за кмет | StandartNews.com

Актьорът-комик Тончо Токмакчиев не мислил много дали да се кандидатира за кмет на София, а бързо се съгласил след като му предложили, съобщи самият той пред Нова телевизия. „Причината е, че това, което ми предлагат не противоречи на моите принципи и възгледи”, поясни Токмачиев.

„Нормално е в политиката да има хора от различни професии. И актьори, и журналисти, и адвокати, и учители. Политиката е за всички. Приемам кандидатурата си не толкова като политически ангажимент, а като гражданска позиция. Ангажирам съм към „Партия на зелените”, каза още актьорът в новото предаване „Неделята на NOVA”.

В ефира на предаването той коментира и отношенията си със Слави Трифонов. „Двамата не сме се виждали, откакто пътят ни се раздели. Не сме съперници. Пожелавам му успех”, каза още Тончо Токмачиев.

„Науката и технологията се развиват. Надяваме се, че в най-скоро време ще бъде измислен нов начин за преработка на пластмасови изделия”, каза още Тончо Токмакчиев.

Той заяви, че не харесва някои методи в сегашното управление на столицата. „Проблемите на ул. „Граф Игнатиев” не бяха толкова сериозни. Нещата бяха пресилени. Създаде се излишно напрежение”, поясни Токмачиев.

Той допълни, че му предстои дълго турне в САЩ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай