Продължават изборните драми в Гърмен

Откраднаха камион на бизнесмена В. Амзов, приближен на екскметицата М. Капитанова

Продължават изборните драми в Гърмен | StandartNews.com

Самосвал "Камаз", собственост на бизнесмена, строителен предприемач Венци Амзов, за когото в Гърмен се говори, че е приближен до бившето ръководство на общинска администрация, ръководена доскоро от кмета Минка Капитанова, пише struma.com. 

Камионът е бил откраднат тази нощ, но в резултат на бързите оперативни действия на полицията, е открит изоставен край селскостопански постройки, в село Осеново, община Банско, научи struma.com. Страшно беше на тези избори в Гърмен, Минка Капитанова, която управлява общината 2 мандата бе свалена по волята на народа и заменена с Феим Иса, досегашният кмет на село Рибново.

По време на кампанията Иса бе подложен на страховити заплахи, засягащи семейството му, стигна се до задържане на Ахмед Башев, бивш кмет на Гърчен и ексдепутат, както и на разпити на всички лица около Капитанова, включително и Амзов.

В Гърмен дори пристигнаха емблематични имена от ДПС, за да подкрепят и помогнат Иса на балотажа срещу Капитанова. В крайна сметка Минка Капитанова бе свалена от поста. Припомняме, че Амзов бе отличникът в спечелването на обществени поръчки на територията на Гърмен и в двата мандата на Капитанова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай