Паунов: Ще имаме пълна победа в София

Коалицията ГЕРБ – СДС се регистрира за местния вот в столицата

Паунов: Ще имаме пълна победа в София | StandartNews.com

ГЕРБ и СДС се регистрираха като коалиция за местните избори в София. Амбицията ни е за пълна победа в София - тръгваме със самочувствие за добре свършена работа и успешен кмет в лицето на Фандъкова. Това каза областният координатор на ПП ГЕРБ Цветомир Паунов пред журналисти след регистрацията на партията за местните избори в столицата.

ВИЖ ОЩЕ: Първи сблъсък между Манолова и Фандъкова в София – за боклука

"Току-що с колегите от СДС подадохме документи за регистрация в Общинската избирателна комисия на местна коалиция ГЕРБ - СДС. Най-голямата дясна партия в България с най-старата дясна партия в България направихме коалиционно споразумение за коалиционно съвместно явяване на изборите в София. Това е едно демократично обединение на десните партии, на партиите, които могат да променят града ни, партиите, които обединяват демократичната общност и с общи усилия ние тръгваме със самочувствието за добре свършена работа със София, за това, че имаме изключително успешен кмет в лицето на г-жа Фандъкова, изключителни общински съветници, които са свършили много работа в Столична община, кметове на райони и кметове на кметства. Имаме амбицията да продължим с активната работа за развитието и промяната на нашия град", подчерта Паунов.

Той посочи, че амбицията на ГЕРБ е за пълна победа в София както за кмет, така и за листата за общински съветници и кметове на райони. На въпрос дали е по-лесно да критикуваш, отколкото да защитаваш, Паунов отговори: "Г-жа Мая Манолова подаде сигнала за Костинброд, за мащабните, огромните фалшификации, автобусите с двойни дъна. Ние никога не сме водили негативна кампания, никога не се сме залагали на компроматна кампания. Ние показваме всичко, което е направено в София. То е направено с много работа, с много голям експертен потенциал и с много общи усилия на целия екип на кмета г-жа Фандъкова".

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай