ЗДРАВЕ И БЛАГОПОЛУЧИЕ в офиса

Работата трябва да се усеща като живота: Working should feel like living.

ЗДРАВЕ И БЛАГОПОЛУЧИЕ в офиса | StandartNews.com
Работата трябва да се усеща като живота: Working should feel like living.

Това е посланието на продуктите на Kensington Health & Wellbeing, които помагат да подобрите комфорта си на работното място.

Те са преставени на българския пазар от Офис Експрес www.offex.bg, www.stol4e.bg

Лесни за използване, всяко от решенията е предназначено да Ви поддържа здрави и продуктивни.

Компаниите зависят от служителите си и интелигентните организации се грижат за удобството и доброто състояние на хората. Гамата за здраве на Kensington е проектирана да осигури решение за всички области на тялото, които благодарение на уникалната SmartFit® система се оразмеряват и регулират правилно всеки потребител от екипа.

Всеки продукт SmartFit® има цветово кодирана настройка за оптимално прилягане към потребителя. Използвайки диаграма, измервате ръката си и определяте Вашия комфорт SmartFit®. След това просто настройвате продукта SmartFit® и той Ви съответства.

Kensington е лидер в аксесоарите за настолни и мобилни устройства, на които се доверяват в цял свят повече от 35 години. Продуктите на Kensington дават възможност на хората да бъдат по-продуктивни, без значение къде работят.

Както в настолни, така и в мобилни среди, Kensington's предлага широка гама от продукти, осигурява надеждна сигурност, иновации в производителността и ергономично благополучие.

Друга важна част от комфортната и здравословна среда е въздуха. Удобно и ефективно предложение е ActiVita Desktop Air Cleaner.

Този малък, удобен и безшумен уред Ви защитава и енергизира. Почиства въздуха, който дишате, ефективно премахва прах, микроби, алергени и повишава енергийните нива за по-здравословна и продуктивна среда.

Отрицателните йони увеличават притока на кислород до мозъка, което води до по-висока бдителност и по-голяма умствена енергия. Ефективно покритие до радиус от 8 метра, има ниски експлоатационни разходи и енергийна ефективност при по-малко от 2,5 вата.

Всички продукти Rexel ще намерите в сайта на официалния вносител: www.offex.bg

Пространството освен здравословно трябва да е хармонично, красиво и удобно.

Leitz e световен лидер в аксесоарите за бюро и продуктите за съхранение в офиса. Изберете по цвят, функционалност и форма и се насладете, работете интуитивно без стрес и напрежение.

ACCO Brands

Продуктите на ACCO Brands пробиха път към хиляди офиси, училища и домове по целия свят. Каним ви да научите повече за това, защо ACCO Brands се ползват с доверие сред толкова много потребители на www.offex.bg

Офис Експрес

Създадена през 2001 като компания за доставка на офис консумативи, техника и мебели по каталог и онлайн. Днес компанията покрива цялата страна със собствена логистика, има 7000 активни клиенти и над 100 000 поръчки на година. Клиентите избират от най-големия каталог за офиса и 3 електронни магазина: www.offex.bg www.officemanager.bg www.stol4e.bg

С мотото: „Ние се грижим за офиса, Вие – за успеха на Вашия бизнес” Офис Експрес ще достави със собствена логистика поръчката до работно Ви място, където и да е то в България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай