За първи път Карибска седмица в Lidl

Веригата посреща лятото на 14-ти юни със селекция от над 30 екзотични продукта

За първи път Карибска седмица в Lidl | StandartNews.com
  • Веригата посреща лятото на 14-ти юни със селекция от над 30 екзотични продукта

Lidl посреща лятото със селекция от над 30 продукти в тропически стил в новата тематична седмица от 14 до 20 юни. Клиентите ще могат за първи път да направят своебразно кулинарно пътешествие до Карибите и да открият своя любим екзотичен вкус.

От бели тигрови скариди и кюфтенца от треска и зеленчуци до безалкохолно мохито, всеки може да намери нещо ново. Специалната селекция включва и торта с праскова, манго и крема сирене, разнообразни сокове и смутита от екзотични плодове, сосове и панирани хапки от манго. Мармалад от ананас и маракуя допълва серията от изкушения.

Ценителите ще могат да открият и свежо сирене с каджун – микс от подправки, типични за Луизиана, родината на каджунската кухня. Елегантно пикантният вкус, наситен с аромат на полски билки и зелени нотки на лук и целина, прави подправката подходяща за различен тип ястия.

В духа на лятото са и сладоледените предложения в карибски стил, както и сладките кокосови макарони. Пулп от маракуя и различни плодови напитки са сред свежите находки, с които кулинарните пътешественици могат да се сдобият в Lidl.

Тематичните седмици в Lidl дават възможност на клиентите да се запознаят с традиционни продукти и деликатеси, характерни за дадена държава или регион. Сред тях са добре познатите азиатска, френска, италианска, гръцка, мексиканска, американска и др.

Съвсем скоро ще стане ясно и каква кулинарна дестинация е подготвил екипът на веригата за началото на юли, а дотогава клиентите могат да комбинират седмичния си пазар с всичко необходимо за лятото на едно място.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай