Булбанк ще ускори плащанията по фактури

Сроковете ще са по-кратки от стандартните между 15 и 60 дни

Булбанк ще ускори плащанията по фактури | StandartNews.com

УниКредит Булбанк ще съкрати срока, в който извършва плащанията си по фактури към своите доставчици на продукти. Това значително ще ускори платежния цикъл и ще гарантира, че плащанията се извършват по-бързо от стандартните договорни условия от между 15 и 60 дни. Ускоряването на плащанията ще подпомогне бизнеса на доставчиците на банката в управлението на оборотния им капитал, съобщиха от банката.

В ситуацията на извънредно положение в страната УниКредит Булбанк работи активно за развитие на дигиталните си канали, така че да предложи на клиентите си възможно повече продукти и услуги, достъпни през телефон или компютър. Банката е създала организация, така че филиалите й да продължат да обслужват клиенти при максимална възможна защита за тях и за служителите.

Наскоро УниКредит Булбанк обяви и стабилизационните си мерки в подкрепа на кредитополучателите на банката, които срещат трудности да изплащат задълженията си, поради извънредните мерки, свързани с пандемията.

Банката направи и дарение от общо 225 хиляди лева – на „Пирогов“ за покриване на неотложните медицински нужди на най-голямата спешна болница и на Министерство на здравеопазването за купуване на тестове за COVID-19 и подпомагане дейността на лабораториите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай