Теленор дава +30 000 MB при покупка на iPhone през Купи онлайн

Сред моделите на Apple, които Теленор предлага са iPhone 11, iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max

Теленор дава +30 000 MB при покупка на iPhone през Купи онлайн | StandartNews.com

Мобилният оператор Теленор предоставя бонус пакет с 30 000 MB данни на максимална скорост за ползване в България при покупка на iPhone с двугодишен абонамент за Тотал+ 29.99 или по-висок през електронния магазин Купи онлайн. Предложението е валидно за частни клиенти, при купуване в брой или взимане на лизинг до 18 юни, 2020 г.

Бонус пакетът с 30 000 MB данни на максимална скорост може да се активира еднократно през мобилното приложение MyTelenor най-късно до 7 юли, 2020 г. Пакетът е с валидност 90 дни от датата на активация и важи само на територията на България.

Всички поръчки през електронния магазин на Теленор са с безплатна доставка до цялата страна, като клиентите имат възможност да получат поръчката си в избран от тях магазин на Теленор. Онлайн плащанията в електронния магазин на оператора са с най-високо ниво на защита, като пазаруването може да се осъществи и без регистрация.

Сред моделите на Apple, които Теленор предлага са iPhone 11, iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max.

Пълна информация за това и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай