TBI Bank назначи нов шеф на „Бизнес банкиране“

Хинко Хинев се присъединява към TBI Bank като ръководител отдел „Бизнес банкиране“

TBI Bank назначи нов шеф на „Бизнес банкиране“ | StandartNews.com

Всяко лято футболните фенове следят с интерес трансферния прозорец. Е, лятото на 2020 г. не прилича на останалите (но на какво ли изобщо приличаше досега тази година?!) и клубовете така и не успяха да ни изненадат. Така че, в случай че ви липсва голям трансфер в Реал Мадрид, можем да ви представим този в отбора на TBI Bank.

Хинко Хинев се присъединява към TBI Bank като ръководител отдел „Бизнес банкиране“ за България. Той ще се фокусира върху издигането на кредитните продукти на банката за малки и средни предприятия (МСП) на следващо ниво.

Зад гърба си Хинко има опита на 15 успешни години в UniCredit Group, където на предишната си позиция е бил директор на отдел в Център международни клиенти на банката, отговарящ за клиентския портфейл от международни корпоративни клиенти.

„Радвам се да се присъединя към едно семейство от всеотдайни международни експерти - казва Хинко. Впечатлен съм много от работата, която колегите от TBI Bank са свършили през последните няколко години и ще се радвам да допринеса за растежа на компанията в бъдеще. Досега винаги съм работил в тясно сътрудничество с крайните клиенти и това, което наистина има значение, е тяхното удовлетворение. Нямам търпение да развия този подход на работа и към нашите бизнес клиенти”.

„Вярвам, че предишният опит и експертиза на Хинко ще допринесат значително за развитието на бизнеса в съответствие с нашата стратегия. Неговата страст и ентусиазъм ще помогнат за цифровизацията на нашите услуги в България и много се радвам да го посрещна в нашия екип“, споделя Флорентина Мирча, главен директор „Бизнес банкиране“ на TBI Bank.“.

Хинко има магистърска степен по корпоративни финанси от Варненския икономически университет, а в свободното си време се наслаждава на риболов и планински туризъм.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай