Русия готви удар срещу летния ни сезон?

Путин може да изтегли нарочно туристите от нашите курорти

Русия готви удар срещу летния ни сезон? | StandartNews.com

Русия ще удари здраво българския туризъм в отговор на шпионските скандали, в които бяха забъркани сънародници на Путин от родните власти. Това довери пред "Марица" представител на един от големите родни туроператори. Фирмата му води ежегодно хиляди руснаци на Слънчев бряг.

Очаква се руските туроператори  да отменят масово резервациите за българското Черноморие по нареждане "отгоре". По традиция у нас почиват предимно представителите на държавната администрация.

Русия вече е отменила резервациите и за турските курорти, където реват на умряло и се готвят за фалити. Официалната причина е бушуващият там КОВИД, но мнозина съзират политическо решение.

Родният туроператор очаква до дни повторение и за български пазар. Руснаците са кръвно обидени на обвиненията в шпиониране и взривяване на военни заводи. Телевизия в Москва дори съобщи, че можем да попаднем в черен списък с неприятелските им страни.

"Очаквам масово фалити по морето", довери източникът на "Марица", "С колеги негласно сме се разбрали да не отваряме 3-зведните хотели в Слънчев бряг това лято.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай