Проф. Цоло Вутов е "Мистър икономика" за цялостен принос

Управителят на Геотехмин ООД проф. дтн инж. Цоло Вутов е удостоен с наградата "Мистър Икономика" за цялостен принос

Проф. Цоло Вутов е "Мистър икономика" за цялостен принос | StandartNews.com
  • Управителят на Геотехмин ООД проф. дтн инж. Цоло Вутов е удостоен с наградата "Мистър Икономика" за цялостен принос

Управителят на Геотехмин ООД проф. дтн инж. Цоло Вутов е удостоен с високото отличие "Мистър Икономика" - за цялостен принос в развитието на българската икономика. Тази година конкурсът отбелязва своята 30-годишнина и затова организаторите - списание "Икономика" и Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ), отличават само с големите награди мениджърите и предприемачите, които са допринесли за развитието на успешен бизнес в страната ни в последните 3 десетилетия.

От името на проф. дтн инж. Цоло Вутов на официалната церемония вчеранаградата получи изпълнителният директор на дружеството г-н Доминик Хамерс. При връчването ? вицепремиерът и министър на туризма г-жа Марияна Николова каза:"Г-н Вутов е човек, който не само успешно преведе бизнеса си през променливите времена на прехода, но го укрепи и разшири и днес успешно управлява един от стълбовете на икономиката." Тя му пожелала още дълги години да ръководи професионално и ползотворно фирмата си и да продължи да задава стандарта за почтеност и човечност.

"Тази награда е чест за проф. Вутов и екипите от професионалисти, с които той работи заедно 30 години,на базата на взаимно доверие и уважение. Тя е  признание за съвместните усилия и постижения с нашите служители, партньори и съмишленици", отбеляза г-н Хамерс на церемонията.

В специално писмо до организаторите на конкурса проф. дтн инж. Цоло Вутов благодари и отбелязва значението на наградатакато признаниеза постиженията, които са плод на  последователни колективни усилия.  Той  поздравява и всички номинирани досега в конкурса с 30-годишна история :"Отличавали сте най-добрите икономисти, предприемачи и мениджъри. Убеден съм, че всеки един от тях има дългосрочна визия за развитие, допринася за България със своя бизнес, като открива и запазва работни места, създава добавена стойност и инвестира в нови технологии и в обществотоЕ Всички те са избрали да живеят и да се реализират в България."

Това е поредното високо отличие за управителя на Геотехмин ООД. Проф. дтн инж. Цоло Вутов е носител на орден "Стара планина"първа степен за изключителен принос и заслуги към икономическото развитие на страната и изграждане на съвременните индустриални отношения, както и на много други отличия за принос към бизнеса, науката и обществото.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай