Показват в панаира най-добрия камион на 2019-а

Футуристични автомивки ще бъдат представени за първи път у нас на изложбата „Ауто сити Пловдив 2019“ дни след европейската им премиера в Амстердам

Показват в панаира най-добрия камион на 2019-а | StandartNews.com

Футуристични автомивки ще бъдат представени за първи път у нас на изложбата „Ауто сити Пловдив 2019“ дни след европейската им премиера в Амстердам. Те са сред новостите на Международния технически панаир, който ще се проведе от днес до 28 септември.

Единият модел автомивка, който е разработка на водеща европейска компания в бранша, е с пет дизайна. Преимущество са иновативните компоненти, като платформа за контрол през мобилни устройства, SMS разплащане, подово измиване и други.

Вторият модел е на производител от САЩ. Съоръжението представлява тунел от неръждаема стомана. В него са разположени системи, направени с нови технологии и материали. Включени са много функции, което дава възможност за почистване без предварителна подготовка дори при големи обеми и висока скорост. Авангардните експонати са част от специалното бизнес издание на „Ауто сити Пловдив“.

Изложбата показва и нови модели леки коли. Сред премиерите е хибридната версия на Honda CR-V. Задвижването използва два електрически агрегата, а всеки работи и като електромотор, и като генератор.

От гамата на Subaru са моделите XV и Outback, като за последния е предвидена и специална 4Аdventure версия. Марката Škoda е представена с хитовите варианти Scala и Kodaiq с много екстри. Тук е и новият Ford Trucks F-MAX, който получи титлата „Международен камион на годината 2019“.

Гостите на „Ауто сити“ имат възможност да разгледат още четири изложби, представящи иновации от строителството, електротехниката, електрониката, машиностроенето, роботиката, автоматизацията, дигиталните и информационните технологии, енергетиката, екологията, водния сектор и химическата промишленост. Експозициите на фирми от 34 държави са разположени в Международен панаир-Пловдив.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай