Nokia си има нов вицепрезидент за Европа

HMD Global обяви назначаването на новия си вицепрезидент за Европа - Рубен Леемън

Nokia си има нов вицепрезидент за Европа | StandartNews.com

HMD Global, домът на телефоните на Nokia, обяви назначаването на новия си вицепрезидент за Европа - Рубен Леемън. Той ще отговаря за управлението на всички търговски операции, бизнес стратегията и развитието на компанията в региона. Леемън ще бъде базиран в Швейцария и ще докладва на главния изпълнителен директор Флориан Зайхе.

Преди да се присъедини към домът на телефоните Nokia, Рубен е бил главен изпълнителен директор на Autronic AG, най-големия дистрибутор на мобилни устройства и смартфони в Швейцария. Той е успешен лидер с опит в множество направления, включително като технически инженер и ръководител бизнес развитие, стратегии и планиране.

С навлизането в новото десетилетие HMD Global, домът на телефоните Nokia, се стреми да запази позицията си на лидер в бързите ъпгрейди на операционната система, като  отново е начело при внедряването на Android 10. Днес Nokia 7 Plus, Nokia 6.1, Nokia 6.1 Plus, Nokia 7.1, Nokia 9 PureView и Nokia 8.1 са модернизирани до най-новия Android софтуер - Android 10.

Рубен Леемън, вицепрезидент за Европа на HMD Global, домът на телефоните Nokia:

„Радвам се да се присъединя към семейството на телефоните Nokia в този ключов момент. HMD Global е постигнала много в бизнеса си през последните три години, както със смартфоните, така и с класическите телефони, които вече се продават в световен мащаб. Вълнувам се, че ще съм част от ръководството, което ще управлява развитието на компанията през 2020 г. и занапред.“

„Ние предоставяме уникално обещание за Android и бяхме признати за марка номер едно в света при ъпдейтите на сигурността и софтуера при смартфоните. Проучванията показват, че потребителите използват смартфоните си по-дълго време, затова ние сме се ангажирали да предоставяме възможно най-доброто изживяване на феновете - това, което продължава да се подобрява с времето."

„Тази година без съмнение ще бъде от решаващо значение за развитието на мобилната индустрия с въвеждането на 5G и се вълнувам, че HMD Global играе ключова роля в предаването на тази технология в ръцете на феновете по целия свят.“

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай