Ноемврийският Черен петък пристига

За поредна година и А1 се включи в световната кампания за Черния петък

Ноемврийският Черен петък пристига | StandartNews.com

Историята на Черния петък (Black Friday) започва още в началото на 60-те години в САЩ. Денят маркирал началото на периода, в който започвали коледните покупки. С годините този термин променя своя контекст и с него започват да се свързват специалните намаления, които магазините предлагат в края на ноември. По време на  Черния петък всеки може да открие на изгодна цена продукти и услуги от най-различно естество – от храни, козметика и облекло, през черна или бяла техника, до всевъзможни технологични джаджи.

В последните години Black Friday навлезе с бързи темпове и у нас. Това донякъде се дължи и на поведението на потребителите, особено на онези, които пазаруват онлайн. По последни данни, повече от 1/3 от хората, които ползват интернет у нас, пазаруват онлайн. Засиленото търсене обуславя и по-голямо предлагане, а потребителите имат възможност да се възползват от повече предложения на специални цени.

Следвайки световните тенденции, у нас също започнаха да се предлагат специални намаления не само в последния четвъртък от месец ноември, но и преди това. Това създава допълнително удобство на потребителите, които не трябва да чакат точно определен ден, за да закупят своя нов смартфон или друг технологичен подарък.

За поредна година и А1 се включи в световната кампания за Черния петък. Кампанията продължава повече от две седмици (до края на ноември), което дава допълнителна свобода на потребителите. По време на своите „Черни седмици” oт телекома предлагат намаления до 50% на едни от най-актуалните модели смартфони. 

Разнообразието от модели, които се предлагат с намаление, е впечатляващо, като то включва както предложения от бюджетен клас, така и флагмани. Потребителите могат да закупят с намаление от сайта на компанията Nokia 2.2, A1 Alpha, Samsung Galaxy A30s, Huawei P30 Lite, Samsung Galaxy A70, LG K50s, iPhone 7, Huawei P30 Pro, Samsung Galaxy S10+, iPhone 11 и iPhone 11 Pro.

Смартфоните Nokia 2.2 и А1 Alpha – вторият собствен смартфон на телекома – се предлагат с 50% отстъпка. И двата модела притежават добри характеристики, сред които 13 MP, както и последната стабилна версия на Android – 9 Pie. Nokia 2.2 се предлага за 40 лева в брой, а A1 Alpha - за 85 лева, като цените са валидни с план A1 ONE Unlimited 2XL.

С 40% отстъпка се предлага моделът LG K50s, който комбинира голям IPS дисплей, тройна камера на гърба и мощна батерия от 4000 mAh. LG K50s е подходящ за всеки потребител, който няма възможност да закупи последния флагман, но желае добър смартфон, на който може да се наслаждава на супер картина на големия 6,5-инчов екран. Устройството е на цена от 137,99 лева в брой с абонаментен план А1 ONE Unlimited 2XL.

Към специалните предложения спадат и три модела на корейския гигант Samsung –Galaxy A30s, Galaxy A70 и флагмана Galaxy S10+. Моделите от „А” серията определено стават все по-привлекателни. Макар да се позиционират от нисък към среден клас, те предлагат завидни характеристики. С отстъпка от 35% се предлага Samsung Galaxy A30s, който впечатлява с осемядрен процесор, голяма батерия от 4000 mAh, тройна камера на гърба и още куп характеристики. Телефонът може да бъде закупен от А1 на цена от 227,48 лв. с план А1 One Unlimited 2XL. Другият модел от „А” серията на Samsung е Galaxy A70. Със своите характеристики смартфонът се доближава, а в някои аспекти дори превъзхожда флагмана S10+ - батерия и дисплей. Големината на дисплея е цели 6,7 инча, а капацитетът на батерията 4500 mAh. Тройната камера на гърба на устройството дава повече възможности за заснемане на красиви пейзажи, портретни снимки и много други. Samsung Galaxy A70 се предлага от А1 с план One Unlimited 2XL за 455,00 лева в брой.

Сред тежката артилерия във високия клас смартфони, част от ноемврийската кампания на А1 е и Samsung Galaxy S10+. Флагманът има уникален дизайн, страхотни камери и QHD+ sAMOLED дисплей за отлично пресъздаване на картината. В комбинация с голямата батерия и мощта, които крие, определено моделът е търсен и предпочитан избор от страна на потребителите. Смартфонът може да бъде закупен с актуална отстъпка от 10% от онлайн магазина на А1. Цената на Galaxy S10+ е 1196,99 лв. в брой с план А1 ONE Unlimited 2XL.

Друг производител, чиито устройства потребителите могат да открият с намаления на a1.bg е Huawei. Mоделите от „P” серията са сред най-търсените у нас, а до края на ноември флагманът P30 Pro, който впечатлява със своите технически възможности, се продава с отстъпка от 126 лева за 1133,99 лева в брой с план А1 ONE Unlimited 2XL. Фокусът при него е четворната камера, разработена в партньорство с Leica – компания, която е специализирана в разработването на оптични системи и камери от близо 100 години. Олекотената версия на флагмана – P30 Lite, също се предлага с отстъпка – 25% намаление от цената. Huawei P30 Lite се предлага за 337,49 лева в брой със същия абонаментен план. Устройството ще впечатли потребителите с качествените изображения, които тройната му камера заснема.

Почитателите на Apple също могат да се възползват от отстъпки за 3 модела iPhone, които А1 включва в своята кампания за Черния петък. Познат от преди няколко години, но все още изключително търсен, е моделът iPhone 7, който в компактното си тяло включва 4,7-инчов Retina IPS LCD дисплей, четириядрен процесор и основна камера от 12 MP. Той е един от моделите, които ще получат и последния ъпдейт на операционната система iOS – 13.2. iPhone 7 се продава с отстъпка от 99 лева, като може да бъде закупен за 659,99 лева в брой с план A1 ONE Unlimited 2XL. iPhone 11 - един от най-коментираните модели смартфони напоследък, притежаващ страхотна двойна камера на гърба, най-новия процесор от Apple A13 Bionic и отличен дисплей, се предлага с отстъпка от 142 лева на цена от 1277,88 лева в брой. По-големият брат на флагмана – iPhone 11 Pro, се предлага с отстъпка от 5% на цена от 1861,99 лева в брой. Цените и на двата флагмана са валидни с план A1 ONE Unlimited 2XL. Pro версията на iPhone комбинира 5,8-инчов Super Retina XRD OLED дисплей, и тройна камера на гърба, която дава повече опции за заснемане на отлични изображения и видео.

В Black Friday кампанията на А1 участват и 3 смарт часовника - Samsung Galaxy Watch BT 46mm, Samsung Galaxy Watch BT 42mm и Huawei Watch GT, които също могат да бъдат закупени на преференциални цени. Смарт часовниците са подходящи за всеки потребител, който желае нова технологична джаджа с интерактивни функции.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай