Кока-Кола България с нов изпълнителен директор

Дора Стрезова-Николова ще работи в партньорство с Юрг Буркхалтер

Кока-Кола България с нов изпълнителен директор | StandartNews.com

Дора Стрезова-Николова заема позицията изпълнителен директор в Кока-Кола България. Тя има над 18 години опит на различни управленски, маркетинг и търговски роли на различни пазари в Danone Group. През последните 4 години тя управлява собствена дигитална и консултантска компания в България и Австрия. Има магистърска научна степен от Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и различни професионални квалификации в областта на маркетинга и управлението, говори 3 езика. Семейна е, с две деца.

„Щастлива съм, че се присъединявам към голямото семейство на Системата на Кока-Кола в България. Силно вярвам в ценностите на компанията, а ентусиазмът и отдадеността на всички колеги ми дават увереност, че заедно ще затвърдим и развием стабилната позиция на Кока-Кола в България и Югоизточна Европа и ще постигнем високи резултати.

Нашата основна мисия са щастливи потребители и клиенти, качествени продукти и устойчива среда, в която да развиваме бизнеса и съм убедена, че ще продължим да реализираме тези цели“, споделя Дора Стрезова-Николова. „Вярвам, че отговорността и мотивацията на лидера е да води, вдъхновява и развива системата от партньори, служители и потребители за по-добър живот, както и да допринася за развитието на обществото и пазара. Уверена съм, че ще успея да дам своя принос в тази посока“.

В България Дора ще работи в партньорство с Юрг Буркхалтер - изпълнителен директор на Кока-Кола ХБК България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай