ChitChat: Мобилен план по мярка

От скоро А1 предлага мобилна услуга, без аналог на българския пазар, наречена ChitChat

ChitChat: Мобилен план по мярка | StandartNews.com

Вече всеки потребител може да се наслаждава на разговори и мегайбайти, като контролира разходите си по своя мярка, без притеснения за срокове и неустойки. От скоро А1 предлага мобилна услуга, без аналог на българския пазар, наречена ChitChat. При нея потребителят предварително заплаща фиксирана месечна сума, но има свободата да спира и подновява абонамента си когато реши.

Без обвързване

ChitChat е идеално решение за хора, които често отсъстват от страната, много пътуват, или просто не желаят да се обвързват с дългосрочни договори. Удобен е и за тези, които работят или учат в чужбина и посещенията им в България не изискват да имат местен мобилен номер през цялата година. ChitChat е добро решение и за млади хора, които искат едновременно да следят разходите си за мобилни услуги, но и сами да определят кога и какво ще използват.

Новата мобилна услуга на А1 предлага отлична комбинация от свобода и възможности за контрол на потреблението и разходите. Няма нужда да се следи кога изтича срокът на абонаментния план и в случай, че потребителят реши да прекрати договора предсрочно, не трябва да плаща неустойки. В същото време ползващите ChitChat могат да говорят колкото си искат, както и за колкото време пожелаят.

Допълнителни услуги

ChitChat включва неограничени минути за разговори в страната и 4 000 МB мобилен интернет. Така потребителите няма защо да се притесняват от ограничения. Ако все пак имат нужда от допълнителни мегабайти, могат да добавят еднократни пакети от по 5 000 MB или 10 000 MB. Други допълнителни услуги, които могат да си добавят, са слушане на музика със стрийминг услугата A1 Xplore Music, или да получат още 1 000 MB като гледат безплатни реклами с приложението A1 SmartAD.

Изцяло дигитален

Управлението на мобилния план е изключително гъвкаво – активира се, плаща се и се управлява изцяло онлайн. Ако потребителят не разполага с профил в Мoят A1, трябвa дa ce рeгиcтрирa нa A1.bg или дa изтeгли прилoжeниeтo. Приложението за самообслужване Мoят A1 може да се ползва на Аndrоid и iОS уcтрoйcтвa.

Услугата ChitChat може да се заяви и активира като потребителят се регистрира с банкова карта. Планът се активира срещу 29,99 лева. Регистрацията с карта дава допълнително улеснение, тъй като всеки месец сумата се тегли автоматично и не е нужно да се следят срокове.

Ползваш, когато искаш

Планът ChitChat e създаден с идеята да удовлетворява нуждите на съвременните хора, които предпочитат да контролират нещата. Те могат да използват мобилни услуги без срочен договор, но имат фиксирана месечна сума, така че лесно да планират разходите си.

При прекратяване на услугата, в случай че ще пътува извън страната, например, потребителят просто трябва да деактивира автоматичното зареждане за следващия месец. Така услугата спира автоматично и може да се поднови, когато клиентът пожелае да я използва пак, като номерът му се запазва. Не се изискват предизвестия, нито пък се начисляват неустойки при прекратяване.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай