ЧЕЗ отново подкрепи SOS детски селища България

За трета година компанията поема сметките за електроенергия на организацията и подпомага центровете за обществена подкрепа в София и Перник

ЧЕЗ отново подкрепи SOS детски селища България | StandartNews.com

ЧЕЗ продължава подкрепата си за SOS Детски селища България, като дарява 10 000 лева за покриване на сметките за електричество на SOS приемните семейства в София и Перник, както и на SOS Центровете за обществена подкрепа в двата града.

 

Успешното партньорство между двете организации продължава вече три години и позиционира ЧЕЗ като бронзов партньор на SOS Детски селища България. Дружествата на ЧЕЗ подпомагат усилията на благотворителната организация да осигурява уютен дом и семейна среда на повече български деца.

 

„Грижата за бъдещето на младите хора в България е във фокуса на корпоративната социална отговорност на нашите дружества от дълго време. Ние активно сътрудничим с професионалните гимназии и висшите технически училища в България, насърчаваме талантливите и успешни млади хора, работим за сближаване на бизнеса и образованието, подпомагаме младите хора и регионите чрез спонсорства, дарения и доброволчески инициативи“, каза Карел Крал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

 

По-рано тази година служители от дружествата на ЧЕЗ в София и Плевен подкрепиха кампанията „ВеликДен за дете в риск“. Събраните дарения бяха предоставени на фондация „За нашите деца“ за подкрепа на деца и семейства в риск, за удовлетворяване на специфичните потребности на децата с проблеми в развитието и предоставянето на шанс да разгърнат своя пълен потенциал.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай