„BILLA на Бели Дунав“ отново ще посреща клиенти от 30 септември

Магазинът ще предложи функционална подредба и висококачествена гама от над 10 800 артикула

„BILLA на Бели Дунав“ отново ще посреща клиенти от 30 септември | StandartNews.com
  • Магазинът ще предложи функционална подредба и висококачествена гама от над 10 800 артикула

След близо месец на реконструкция и модернизация, на 30.09.2021 г. обновеният BILLA магазин, разположен в столичния квартал „Надежда“, на бул. „Ломско шосе“ №171, ще отвори врати за своите клиенти. Това е поредният обект на търговката верига, който официално получава отличителното собствено име - „BILLA на Бели Дунав“. Той ще зарадва посетителите с модерен облик, функционална подредба и висококачествена гама от над 10 800 артикула и множество продукти на трайно ниски цени. Сред тях са свежи български плодове и зеленчуци с марка BILLA Градини, прясно месо със 100% български произход с марка „Българска ферма“ и любими стоки от собствените марки Clever, BILLA, BILLA Premium.

В „BILLA на Бели Дунав“ потребителите ще открият 4 на брой каси на самообслужване. Разработените системи са съобразени с поведението на клиентите и са създадени, за да улеснят цялостния процес на пазаруване. Те ще допълнят общия брой устройства за обслужване и ще съдействат на посетителите в самостоятелното проследяване на индивидуалната сметка и организацията на покупки. В допълнение, ще осигурят повече лично пространство в магазина и спазване на необходимата дистанция. Традиционните етикети ще бъдат заменени от дигитални, върху които на електронен дисплей ще са изписани името на даден продукт, производител, грамаж и цена.

Щанд с обслужване и разнообразие от прясно месо и риба ще зарадва всички кулинарни ентусиасти. В обновения обект любителите на бирата ще открият качествено живо пиво, а наред с богатия асортимент, ще бъде обособен и специален остров за хляб – от традиционното любимо изкушение от бяло брашно с хрупкава коричка до по-здравословни и нискокалорични алтернативи, обогатени с комбинация от семена и фибри.

"Само за година начинът, по който пазаруваме тотално се промени. Ето защо мерките, които предприемаме за безопасен и спокоен престой на територията на нашите магазини, са от изключителна важност. Поредна инвестиция в реконструкцията и обновяването на „BILLA на Бели Дунав“ е чудесен пример за изпълнението на нашата основна цел – удовлетворяване на най-високите изисквания на клиентите по отношение на атмосфера, асортимент и иновации, но и грижа за всички посетители и служители,“ сподели Норберт Мисбрандт, изпълнителен директор на BILLA България.

Търговската верига инвестира близо 2 640 000 лева в мащабните подобрения, които са свързани и с техническото оборудване. Модерни хладилни витрини и LED осветление допринасят да повишената енергийна ефективност на обекта, опазвайки околната среда и нейните ресурси.

Специална брошура с промоционални оферти по повод откриването на „BILLA на Бели Дунав“ ще допринесе за още по-приятно пазаруване на клиентите на търговската верига, като ще им даде възможност да пестят средства, пазарувайки любимите си стоки на ниски цени.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай