А1 предлага смартфони Xiaomi в комплект с пречиствател на въздуха

А1 започва да предлага Xiaomi Redmi Note 8T и Mi A3 в комплект с пречиствател на въздуха Xiaomi Mi Air Purifier 2H

А1 предлага смартфони Xiaomi в комплект с пречиствател на въздуха | StandartNews.com

А1 започва да предлага Xiaomi Redmi Note 8T и Mi A3 в комплект с пречиствател на въздуха Xiaomi Mi Air Purifier 2H. Комплектите са налични както онлайн на А1.bg, така и в магазините на компанията.

Xiaomi Redmi Note 8T е устройство, което залага на иновативните решения. Това е смартфон от средния клас, който притежава солидни технически характеристики като батерия с капацитет от 4000 mAh и четворна основна камера с изкуствен интелект и 48 мегапиксела резолюция на основния фотообектив. Това е доказателство за променящите се стандарти в индустрията, както и в разбиранията за средния клас.

Това е видно дори само от пръв поглед, благодарение на изискания външен вид на устройството. Както дисплеят, така и корпусът са снабдени с Corning Gorilla Glass покритие, което ги предпазва от надраскване. Предната камера е вградена с капковидно изрязване в 6,3-инчовия дисплей на Xiaomi Redmi Note 8T.

Другият представител на средния клас на Xiaomi – Mi A3 също може да се похвали с отлични характеристики. Основната камера при него е тройна – съответно с 48, 8 и 2-мегапикселови обективи, всеки от които изпълнява различна функция в процеса на създаването на перфектната снимка. Разбира се, няма как да се мине и без прецизна селфи камера. В случая на Xiaomi Mi A3, тя разполага с 32 мегапиксела.

Mi А3 е по-компактното от двете устройства, с размер на дисплея от 6,09 инча. С технологията HD AMOLED, той гарантира наситени цветове и добър контраст. Прави впечатление и вграденият в него в сензор за пръстови отпечатъци, който е по-сигурен от всяка парола, а сигурността и ъпдейтите на операционната система са гарантирани от Android One.

Предложение без прецедент от А1

Телекомът предлага Xiaomi Redmi Note 8T и Xiaomi Mi A3 в комплект с пречиствател на въздуха Xiaomi Mi Air Purifier 2H. Темата за чистотата на въздуха, която е центъра на общественото внимание през последните месеци, намира своето отражение и в офертите на А1.

Самият пречиствател също е с марка Xiaomi и продажбата му в комплект със смартфон от същия бранд не е лишена от логика. Той е съвместим с Mi Home – приложение, което работи както с Android, така и с iOS устройства. Ако го инсталирате на новите си Redmi Note 8T или Mi A3, ще можете да се възползвате от редица функции на уреда, независимо къде се намирате.

Приложението предлага справка за качеството на въздуха в реално време, изпраща известия, когато е необходима смяна на филтъра и засича температурата и влажността в помещението. С негова помощ потребителите могат да регулират режима на работа, скоростта и да залагат таймер.

Самият пречиствател работи с HEPA филтър, който елиминира до 99,97 процента от фините прахови частици с големина до 0,3 микрона. За оптималната му работа се препоръчва разполагането му в помещения с площ между 18 и 31 квадратни метра.

Точният момент за нетрадиционен комплект

Тази нетрадиционна оферта от А1 идва точно навреме за зимния сезон, в разгара на дебата за качеството на въздуха. Xiaomi Redmi Note 8T и Xiaomi Мi A3, в комплект с пречиствателя за въздух Xiaomi Mi Air Purifier 2H са налични в магазините на А1, както и в електронния магазин на сайта на телекома – А1.bg.

Цената на комплекта с Redmi Note 8T е 249,98 лева в брой или 15,50 лева на месец на изплащане, при закупуване с тарифен план A1 One Unlimited 5XL. По-компактното от двете устройства – Xiaomi Mi A3 ще може да бъде закупено за 269,99 лева в брой или 16,50 лева на месец, отново в комбинация с тарифен план A1 One Unlimited 5XL.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай