3 години грижа за най-малките с Lupilu

Собствената марка на Lidl е сред най-доверените помощници на родителите в България

3 години грижа за най-малките с Lupilu | StandartNews.com

Собствената марка на Lidl е сред най-доверените помощници на родителите в България

Продуктовата линия за най-малките - Lupilu става на 3 години. По този повод компанията ще зарадва своите почитатели със специална пролетна селекция. Колекцията от висококачествени бебешки дрешки се предлага от най-малките размери 56 до 116, а съставът им е 100% памук. Родителите ще могат да избират от бебешки тениски, панталонки, чорапки, клинчета, бодита с къс ръкав, пижами и чорапи до спално бельо и спални чувалчета. Специалната селекция Pure Collection, която включва дрешки, произведени изцяло от биопамук също е част от бранда Lupilu.

Освен цялостната гама от текстилни предложния, Lupilu предлага и над 40 артикула от различни продуктови групи, които я допълват. Това включва пелени, които са дерматологично тествани от института Dermatest Германия, сертифицирани бебешки био храни, продукти за хигиена на бебето и перилни препарати, които са постоянно в асортимента на веригата.

„Само три години след старта на цялостната продуктова линия Lupilu, която включва селекция от хранителни и нехранителни стоки, марката се доказа като доверен помощник на родителите, предлагайки внимателно селектиран микс от най-необходимите продукти с безкомпромисно качество. Разбира се, голяма част от клиентите ни познават бранда и от по-рано, когато са пазарували бебешки и детски дрешки. За нас е изключително професионално и човешко удовлетворение да подкрепяме родителите с най-високо ниво бебешки продукти и то на достъпни цени. При нас могат да спестят време и средства, съчетавайки седмичния си пазар с всичко необходимо за най-малките и домакинството“, сподели Нели Месерджиева, ръководител „Акционен мениджмънт и главен експерт по текстила” в Лидл България.

Бебешките дрешки Lupilu ще бъдат налични от началото на май, а междувременно от компанията са помислили и за подрастващите, за които от 29 април ще има промоционални предложения от серията Pepperts – собствена марка висококачествен текстил за деца на достъпна цена. Тениски, панталонки, бермуди и чорапки ще бъдат част от продуктовата линия, в която са включени всички основни типове облекло. С изчистени десени и актуални принтове, разнообразието от модели и цветове следва най-новите тенденции.

Когато става дума за детски продукти, качеството винаги е основен приоритет за Lidl, затова и всички Lupilu продукти са тествани и сертифицирани от немския изследователски институт за качество Hohenstein. Сертификатът е знак за три важни показателя на текстилните изделия на компанията: неналичие на вредни вещества, съответствие на размерите, обозначени на етикета и физическите качества на дрехата, запазващи функционалната си форма след многократни изпирания, съобразени с указанията на етикета. Безкомпромисният контрол на качеството се прилага върху текстила във всички 32 държави, в които Lidl оперира. Затова дрехите, които се купуват у нас, са били подложени на абсолютно същите тестове и контрол като тези, които се предлагат в Германия, Англия, Италия и във всички останали страни от Lidl групата.

Специалистите от института Hohenstein разкриват и, че текстилните изделия за бебета - долно бельо и спално бельо с високо съдържание на памук, преминават и през тест за поносимост на кожата на клетъчно ниво.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай